ACSI FreeLife

Menu

Fiets en theater tijdens Theaterfietsdag

Hou je van fietsen en van theater? Combineer beide liefhebberijen op Hemelvaartsdag tijdens de Theaterfietsdag en geniet onderweg van twee theatervoorstellingen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, vindt de derde editie van de Theaterfietsdag van Karsten Travelstore, kampeer- en outdoor winkel van Karsten Tenten, plaats. Een fietstocht door het Westfriese landschap en twee tussenstops met een theatervoorstelling.

Fietsroutes Theaterfietsdag

Drie vernieuwde fietsroutes (25, 35 en 45 kilometer), langs de mooiste plekjes van Noord-Holland, voeren je langs twee theaterwagens. Je beleeft een avontuurlijke voorstelling in theaterwagen 1 bij Joe Bolero, waar magie en entertainment hand in hand gaan. In theaterwagen 2 komt Tante Sjaan uit de Jordaan, die je voorziet van een goede smartlap. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van De Fietsenmaker Hoorn, die langs de route diverse onbemande servicepunten en pechhulp voor onderweg verzorgt. Iedere deelnemer krijgt gratis stikstofvulling mee om lekke banden weer mee op te pompen.

Karsten Travelstore

De fietstocht start tussen 9.00 en 11.00 uur bij de Karsten Travelstore in Zwaag. Elk half uur vertrekt een groep fietsers naar de eerste theatervoorstelling. Je mag zelf bepalen hoe laat je vertrekt. De prijs per persoon bedraagt € 14,50 en voor kinderen van 6 tot en met 12  jaar € 12,50, kinderen tot en met 5 jaar mogen gratis deelnemen. Optioneel is een lunch te reserveren. De Theaterfietsdag is inclusief plattegrond met fietsroute, iets lekkers voor onderweg, twee voorstellingen van dertig minuten en na afloop een hapje en een drankje. Deelnemers ontvangen als extraatje 10 % korting op het assortiment van de Karsten Travelstore. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 300. Inschrijven kan op Theaterfietsdag.nl.

 

Praat mee

Praat mee: Fiets en theater tijdens Theaterfietsdag

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation