ACSI FreeLife

Menu

Feest mee op Wortelpop

Het festivalseizoen is weer in aantocht! Camping Beerze Bulten besluit dit jaar mee te doen aan de festivalrage, en begint op 3 augustus met haar eerste heuse familiefestival: Wortelpop.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Het festival vindt plaats op het recreatieterrein van Vakantiepark Beerze Bulten in Beerze (Ommen). Op het festivalterrein treden de hele dag artiesten op, worden familieactiviteiten georganiseerd en zorgen verschillende foodtrucks ervoor dat je in ieder geval geen honger hoeft te lijden.

Wortelpop

Wortelpop is ontstaan uit het benefietconcert voor de ‘Bultje Foundation’ dat Beerze Bulten sinds 2010 jaarlijks in de zomer organiseert. Johanneke Hagedoorn van Beerze Bulten, medeorganisator van Wortelpop: “Door de toenemende populariteit van Bultjes Benefietconcert de laatste jaren, hebben we samen met onze oud-medewerker Mark Haayema besloten dit een andere vorm te geven. We willen met dit familiefestival echt iets nieuws neerzetten.”

Programma

Artiesten die bij het familiefestival optreden zijn onder andere Keet!, Woezel & Pip, Sjors van der Panne en Bultje het Konijn en zijn vrienden. Het festival vindt plaats op woensdag 3 augustus van 14.00 tot 21.00 uur. De voorverkoop van de tickets is inmiddels gestart. Er is een beperkt aantal zogenaamde ‘early rabbit tickets’ verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief (€ 8,50 voor volwassenen en € 7,- voor kinderen tot 14 jaar oud).

Kijk voor meer informatie en kaartjes op Wortelpop.nl.

Praat mee

Praat mee: Feest mee op Wortelpop

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation