ACSI FreeLife

Menu

Erkemederstrand: ideaal voor honden

In de rubriek Campingrapport nemen we iedere keer een camping onder de loep. Deze keer: Camping Erkemederstrand. “Kind blij. Hond blij. Wij blij.”

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Kamperende hondenbezitters herkennen het vast wel: je speurt internet af naar een camping waar de hond niet overal aan de lijn hoeft. Camping Erkemederstrand is ideaal voor woef én baas.

Viervoeterstrand

Hier hebben honden hun eigen, brede zandstrand, waar zij (en hun baasjes) naar hartenlust los kunnen rennen, zwemmen en relaxen. Je stapt er gelukkig niet om de haverklap in de hondenpoep, want overal hangen zakjes om de ‘grote boodschap’ mee op te ruimen. Daarnaast kunnen ook niet-hondenliefhebbers op deze camping volop genieten van zand en water.

Het Erkemederstrand (aan het meer Nuldernauw) is namelijk maar liefst drie kilometer lang, en slechts een deel daarvan is ingericht als hondenstrand. Naast restaurant/strandpaviljoen (De Jutter) ligt bijvoorbeeld ook een groot dagrecreatiestrand, met gras én zand. Je haalt een wijntje en een ijsje bij het restaurant of de snackbar, en ploft zo neer aan het water.

Van alles te doen op Camping Erkemederstrand

Ook wanneer je niet op het strand bent, valt er genoeg te beleven voor de kinderen. Zo vind je er verschillende speeltuinen, een speelbos, een kinderboerderij, een indianendorp, een fietscrossparcours en een basketbalveld. De maaltijden bij De Jutter zijn divers, lekker en niet duur. En wederom wordt je hond niet vergeten: je kunt voor hem een frikadel bestellen.

De kampeerplaatsen zijn ruim, en je hebt je eigen leidingwatertappunt. Elk veld heeft een eigen, behulpzame beheerder. Sanitair wordt continu door hem/haar gecheckt, en is zeer schoon.
Als je benieuwd bent naar de andere faciliteiten van de camping en wanneer je meer foto’s wil zien, lees je het uitgebreide rapport in het ACSI FreeLife magazine van april/mei.

bestel magazine

 

 

Praat mee

Praat mee: Erkemederstrand: ideaal voor honden

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation