ACSI FreeLife

Menu

En de ‘Mooiste wandeling van 2015’ is …

Er zijn in Nederland veel mooie routes om te lopen, maar wat is nu de allermooiste wandeling?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Wandelaars hebben uit een voorselectie van diverse routes een keuze gemaakt. De wandeling Hof Espelo is uiteindelijk verkozen tot ‘Mooiste wandeling van 2015’.

Voorselectie

In 2014 zijn er vanaf Wandelzoekpagina.nl veel mooie wandelingen gedownload. Toch kan er maar één de mooiste zijn. Uit alle wandelingen die zijn gedownload is een voorselectie gemaakt. Hierbij is rekening gehouden met het aantal downloads, reacties van wandelaars en de mening van verschillende routemakers. Uit deze voorselectie mochten wandelaars hun favoriete route aangeven die hun het meeste is bijgebleven.

Zelf oordelen

Tijdens de wandeling ‘Hof Espelo’, over de Landgoederen Hof Espelo en het Lonnekermeer, maak je kennis met de natuur in Twente. De vele landgoederen rondom Enschede liggen als het ware als een landgoedgordel om de stad. Je kunt uren lopen via oude lanen, langs akkers, weiland en bos zonder een mens tegen te komen.

De route doorkruist het landgoed Hof Espelo met een bijzonder sterrenbos, waarvan de paden vanuit het middelpunt straalsgewijs naar de uiteinden lopen en daarmee een ster vormen. Benieuwd of deze wandeling de naam ‘Mooiste wandeling van 2015’ waarmaakt? Je kunt hier de gratis wandelkaart van deze mooiste wandeling afdrukken en zelf oordelen.

Wandelzoekpagina

De site Wandelzoekpagina.nl geeft informatie over wandelen in Nederland en biedt diverse soorten wandelingen aan. Van natuur- stads-, en GPS-wandelingen tot meerdaagse tochten. Wandelaars kunnen meer dan 5000 gratis wandelkaarten uitprinten.

Wat is jouw favoriete wandeling?

Laat je reactie hieronder achter!

Foto: Eenoog

Praat mee

Praat mee: En de 'Mooiste wandeling van 2015' is ...

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation