ACSI FreeLife

Menu

Eieren zoeken op de camping

De koudste maanden zijn voorbij, krokussen komen op en we hebben al genoten van de eerste mooie lentedagen. Zittend in het zonnetje gaan de gedachten dan al snel uit naar kamperen. Pasen is daarvoor een uitstekend weekend.

Auteur
Marieke Kramer
Datum
ReactiesReageer
warnstee

Vaak hebben campings met Pasen goede aanbiedingen en leuke activiteiten. ACSI FreeLife doet een kleine greep uit het Paasaanbod in binnen- en buitenland.

Kinderanimatie op Sprookjescamping De Vechtstreek

Wie met de kinderen wil kamperen met Pasen, vindt bij Sprookjescamping De Vechtstreek een leuk Paasprogramma. Er is een spannend verhaal over reuze-eieren, een Paasontbijt in de Kasteelkeuken, de ‘Crazy Egg Games’, een spooktocht en nog veel meer activiteiten voor het hele gezin. Meer informatie over Sprookjescamping De Vechtstreek vind je op Eurocampings.eu.

Paasvuren bij Minicamping Warnstee

Minicamping Warnstee is een kleine, rustige camping in de Achterhoek. Liefhebbers van wandelen en fietsen kunnen hier heerlijk kamperen. Met Pasen zijn er leuke activiteiten met medekampeerders, zoals ‘de Hutselpanavond’ (een gezellig buffet met vlees dat je zelf kunt klaarmaken) , spelletjes in het café, een brunch en het ‘frituuruurtje’. In de dorpen in de omgeving zijn verschillende traditionele Paasvuren. Klik hier voor meer informatie over Minicamping Warnstee.

Broodjes bakken bij Kennemer Duincampings

Er zijn drie Kennemer Duincampings in Castricum en Bloemendaal aan Zee waar je lekker kunt uitwaaien. Voor de kinderen zijn er met Pasen op de campings ‘Geversduin’ en ‘Bakkum’ allerlei activiteiten zoals paaseieren zoeken, paaseieren schilderen, mandjes knutselen en een Paasbingo. Voor wie dit allemaal niet spannend genoeg is: in Zandvoort aan Zee worden op 30 maart en 1 april de Paasraces gehouden op het Circuit Park Zandvoort. Meer informatie over Kennemer Duincampings Geversduin, Bakkum en de Lakens vind je hier.

Oostenrijkse traditie bij Bella Austria

Wie graag in het buitenland wil kamperen met Pasen, kan eens aan Oostenrijk denken. Ook hier kun je paaseieren zoeken en schilderen, maar je kunt ook kennismaken met lokale tradities. Op 30 maart is in het dorp de zegening van het vlees. Elke familie maakt een mandje met vlees klaar, dat door een priester wordt gezegend. Op Paasmaandag speelt de dorpsfanfare voor de campinggasten. Meer informatie: Bella Austria

Barbecueën op Waldcampingplatz Meyersgrund

Kamperen met Pasen op Waldcampingplatz Meyersgrund in de Duitse streek Thüringen betekent lekker barbecueën! Op Witte Donderdag wordt de barbecuehut geopend en staat er braadworst en ‘Rostbrätel’ op het menu. Op Goede vrijdag kun je smullen van gerookte forel. Paasactiviteiten zijn eieren schilderen, een gezamenlijke wandeltocht en op zaterdag en zondag een Paasvuur. Meer informatie over Waldcampingplatz Meyersgrund vind je op Eurocampings.eu.

Praat mee

Praat mee: Eieren zoeken op de camping

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht