ACSI FreeLife

Menu

De Zonnehoeve Vekabo Camping 2015

Landschapscamping De Zonnehoeve in Zeeland is de winnaar van de verkiezing ‘Vekabo Camping van het Jaar 2015’.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
118597r0f2

Vekabo, de vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert jaarlijks deze verkiezing, waarbij zeven regionale winnaars strijden om de landelijke titel.

Veel privacy op De Zonnehoeve

De Zonnehoeve is een ruime en rustig gelegen camping in het Zeeuwse Schouwen-Duiveland. De camping beschikt over grote plekken met veel privacy. Daarnaast zijn er ook veel plekken om elkaar te ontmoeten zoals de boomgaard en de stiltetuin. Voor de kinderen zijn er twee grote speelweiden. Op de camping is een sterrenkijker aanwezig. De eigenaren, Anja en Gilles van der Bijl, waren zichtbaar verrast: ‘Wat is dit geweldig, hier zijn we heel, heel blij mee!’.

Naast de titel ‘Camping van het Jaar 2015’ wint De Zonnehoeve een gevelbord met daarop de titelvermelding en een fotobord. De prijs is uitgereikt door presentatrice en actrice Marit van Bohemen tijdens de Caravana beurs in de Vekabo-stand.

Kampeerders dragen campings aan

Campinggasten van Vekabo dragen campings aan die volgens hen in aanmerking komen voor de titel. Een onafhankelijke jury kiest vervolgens per regio een genomineerde. Deze regionale winnaars strijden om de landelijke titel. Een mysteryguest bezocht en beoordeelde de genomineerden.

Heerlijke landelijke sfeer

De mysteryguest was dit jaar een echtpaar van begin 50. Zij bezochten per fiets in 8 dagen alle genomineerden. De mysteryguest zegt over de winnaar onder andere: ‘Op de Zonnehoeve heerst een heerlijke landelijke sfeer. Compliment voor de douche: je kunt zelf bepalen hoe warm je het water wilt en hoe hard de straal.’ Over de andere genomineerden zeggen de mysteryguests: ‘We zijn enorm verrast door het hoge niveau van alle campings, ze zijn terecht voorgedragen door hun eigen regio. Ze waren er ook erg trots op, bijna allemaal vertelden ze ons meteen dat ze genomineerd waren.’

De andere genomineerden waren:

  • Camping De Pit in Rumpt (Regio Utrecht – Gelderland)
  • ZomersBuiten in Oude Pekela (Regio Noord Oost Nederland)
  • Hovershof in Velden (Regio Limburg)
  • Pergama Landjuweel in Haaren (Regio Brabant)
  • Camping De Hal in Den Burg (Regio Noord- Zuid Holland en de Wadden)
  • Minicamping Venema in Koudum (Regio Noord Oost Nederland)

Praat mee

Praat mee: De Zonnehoeve Vekabo Camping 2015

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht