ACSI FreeLife

Menu

De Boshoek VEKABO Camping van het Jaar 2014

Camping De Boshoek in Serooskerke (Zeeland) heeft de verkiezing ‘VEKABO Camping van het Jaar 2014’ gewonnen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Minicamping de Boshoek

VEKABO, de vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert jaarlijks deze verkiezing, waarbij regionale winnaars strijden om de landelijke titel.

Keuze van kampeerders

Voor de gasten van de campings is een belangrijk rol weg gelegd bij de verkiezing. Zij dragen zelf campings aan die meedingen naar de titel. Uit deze campings kiest een onafhankelijke jury per regio een genomineerde. Dit jaar waren er 7 regionale winnaars. Een mysteryguest bezocht en beoordeelde de campings. Minicamping de Boshoek in het Zeeuwse Serooskerke (Walcheren) werd de winnaar.

Thuis

De mysteryguest was erg enthousiast over de winnaar:

‘De Boshoek bestaat uit een klein, knus boomgaarddeel en een groot open deel met ruime plaatsen waar je uitzicht op de omgeving hebt en medekampeerders niet al te veel in het gezicht kijkt. Voor de kinderen zijn er diverse leuke en originele speelmogelijkheden. Het prachtige sanitairgebouw en het woonhuis zijn in identieke stijl gebouwd. We stonden op een klein plekje in de boomgaard en voelden ons daar meteen prettig. Dat is het: op De Boshoek voel je je meteen thuis!’’

Minicamping de Boshoek

Minicamping de Boshoek van de familie Van de Putte, is een sfeervolle boerderijcamping met 25 plaatsen. De camping ligt deels in een hoogstamfruitboomgaard. Familie van de Putte is blij verrast met de prijs: “Dit hadden we niet verwacht, we zijn er even stil van … en erg blij natuurlijk!”

De trotse winnaars mochten de prijs op de Caravana in ontvangst nemen. Naast de titel ‘Camping van het jaar 2014’ wint De Boshoek een gevelbord met daarop de titelvermelding en een foto op canvas.

Praat mee

Praat mee: De Boshoek VEKABO Camping van het Jaar 2014

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht