ACSI FreeLife

Menu

Camper Tour in Hardenberg

Heb je altijd al willen ervaren hoe het is om met een camper op kampeervakantie te zijn? Dat kan dit najaar met de Camper Tour georganiseerd door de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) in samenwerking met Evenementenhal Hardenberg.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

De Camper Tour is bedoeld om beginnende camperaars op weg te helpen en het campergevoel te laten ervaren. Het evenement vindt plaats van 18 tot en met 21 september. In deze vier dagen zijn er experts aanwezig om advies te geven aan camperaars.

Activiteiten en demonstraties

De Camper Tour van NKC belooft een leerzaam en gezellig weekend te worden met verschillende activiteiten en demonstraties. Het Transport Scholingscentrum komt een rijvaardigheidstraining geven, er wordt een bezoek gebracht aan Vechtdal en Twente en de laatste dag wordt afgesloten met een bezoek aan de Camperbeurs in Hardenberg. Meer informatie over het programma kun je vinden op de website.

Deelnemen aan de Camper Tour

Beginnende en ervaren camperaars kunnen zich inschrijven voor het vier dagen durende evenement. De kosten voor deelname met een eigen camper zijn € 75,- op basis van twee personen. Beschik je nog niet over een camper? Geen probleem, het is ook mogelijk een camper te huren bij Eurotrek Campers. Het weekend in combinatie met een huurcamper van Eurotrek Campers kost € 300,- op basis van twee personen. Deze prijzen zijn exclusief de kosten voor eten en drinken. Opgeven voor de Camper Tour kan per mail.

Praat mee

Praat mee: Camper Tour in Hardenberg

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation