ACSI FreeLife

Menu

Bruisend Texel

Op Texel worden veel bruisende evenementen georganiseerd. Eén ding hebben alle evenementen gemeen, gezelligheid staat garant! ACSI FreeLife heeft de agenda bekeken en een aantal bijzondere evenementen op Texel geselecteerd.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Feesten op het strand van Texel

Zin in een feestje? De uitgestrekte stranden van Texel zijn het ideale decor voor leuke feesten. Ook tijdens de Ronde van Texel, de grootste catamaranrace te wereld, kan er gefeest worden. Er treden diverse artiesten op in de feesttent nabij de Koog. Dit populaire publieksevenement vindt plaats op 15 juni en trekt jaarlijks circa 15.000 bezoekers.

Body&Brein Festival

Het Body&Brein Festival is een driedaags openlucht sport- en gezondheidsspektakel, waarbij je kunt deelnemen aan diverse inspirerende, rustgevende en stimulerende activiteiten. Je kunt ook meedoen aan het wereldrecord pootjebaden. Het doel van het festival is het beter leren kennen en begrijpen van je lichaam en geest in een leuke en unieke setting. Het strand is natuurlijk de perfecte plek hiervoor! Het festival vindt plaats van 3 tot 5 augustus.

Klifhanger

Ook voor cultuur ben je in Texel aan het goede adres. Cultuurliefhebbers kunnen van 17 t/m 20 mei een bezoek brengen aan Klifhanger. Tijdens dit kunstfestival in Den Hoorn zijn er zo’n veertig kunstwerken te zien van diverse kunstenaars. Uniek aan Klifhanger is dat de kunstwerken een relatie moeten hebben met de locatie. De kunst wordt niet alleen tentoongesteld in openbare ruimtes, maar ook in tuinen, garages of huiskamers van dorpsbewoners.

Kamperen op Texel

In Texel vind je veel mooie plekjes waar je kunt kamperen. De campings zijn omringd door prachtige natuur en vlak bij het strand.. Kijk op Eurocampings.eu voor mooie campings op Texel.

 

Praat mee

Praat mee: Bruisend Texel

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation