ACSI FreeLife

Menu

Boerenbont camping van het jaar

Camping Boerenbont uit Vlagtwedde is uitgeroepen tot ‘ VeKaBo (Vereniging voor Kampeerboeren) camping van het jaar’ 2012. Dit werd na de finale bekend gemaakt tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. De prijs werd uitgereikt door Henk Angenent, winnaar van de Elfstedentocht 1997. De camping liet zes andere genomineerden achter zich.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
campingboerenbont

Camping van het jaar op het platteland

Gelegen in de streek Westerwolde in Oost-Groningen, biedt deze plattelandscamping rust, ruimte en natuur. De minicamping met twee velden en 28 plaatsen wordt gerund door de familie Volders. Tevens zijn zij de eigenaren van een veehouderij en theeschenkerij met theetuin.

Een onafhankelijke jury en een stemronde

Per regio is, door een onafhankelijke jury, een camping genomineerd voor de landelijke finale van de verkiezing VeKaBo camping van het jaar 2012. Deze camping is door de jury geselecteerd uit een van de door gasten voorgedragen campings. Gasten konden hun favoriete camping voordragen via de VeKaBo website en de VeKaBo gids.

Voor de uiteindelijke nominatie is, naast het aantal stemmen, ook gekeken naar de algemene uitstraling en gastvrijheid van het bedrijf. Een mystery guest heeft de bedrijven bezocht en de sfeer geproefd. Lees op de website van VeKaBo wie de overige genomineerden waren.

Bron foto: VeKaBo

Praat mee

Praat mee: Boerenbont camping van het jaar

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht