ACSI FreeLife

Menu

Automatisch je Thetford toilet legen

Na een succesvolle Europese roadshow afgelopen zomer, heeft Thetford besloten haar wasmachine voor toiletcassettes verder te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
3
3
ReactiesPraat mee
Thetford Total Service

Op 9 RCN campings worden vanaf eind mei 11 Thetford machines geplaatst die het minst aantrekkelijke vakantieklusje kunnen klaren.

Automatisch

De Thetford-machine leegt en spoelt je Thetford-afvaltank automatisch. De Thetford-machine is niet geschikt voor aangepaste afvaltanks, zoals tanks die zijn voorzien van een SOG-systeem. Na het legen en spoelen wordt je afvaltank gevuld met water en een dosis Aqua Kem Blue. Binnen enkele minuten beschik je weer over een schone afvaltank die klaar is voor gebruik. Thetford wil hiermee naar eigen zeggen de ideale kampeerbeleving creëren.

Voor 2015 heeft Thetford een exclusieve samenwerking gezocht met RCN. RCN parkmanager Edward Nederend ziet het als een logische volgende stap voor Thetford omdat RCN voortdurend op zoek is naar extra toegevoegde waarde voor haar gasten. Op 9 RCN parken worden 11 Thetford machines geplaatst waarmee kampeerders hun afvaltank volautomatisch kunnen laten legen, spoelen en vullen met Thetford’s Aqua Kem Blue.

In drie minuten

Je kunt de Thetford machine gebruiken door je Thetford-kaart (o.a. verkrijgbaar als je je registreert als vriend van Thetford) of je bankpas (door middel van contactloos betalen) voor de lezer te houden. De afvaltank kun je in zijn geheel in de machine plaatsen. In ongeveer drie minuten is het klusje geklaard.

Je vindt de Thetford machine op de volgende 9 RCN campings:

1

in Kamperland.

2

in Offingawier.

3

in Epe.

4

in Ouddorp.

5

in Chaam.

7

in Zeewolde.

8

in Doorn.

9

in Appelscha.

Praat mee

 1. M

  In Juli op de RCN camping de roggenberg geweest maar heb daar helaas geen app aangetroffen

  Reageer
  1
  0
 2. FM
  Frans Meijer

  Ik sta in Slovenië op camping Adria in Ankaran. Hier staat een dergelijke automaat waar je je chemisch toilet cassette in kan laten ledigen en reinigen en vullen met blauwe vloeistof. Kost 3,00 euro. Moet zeggen dat het resultaat niet mee valt. Ik weet niet welke kwaliteit en hoeveelheid blauwe vloeistof wordt gebruikt. Ik was niet enthousiast na het gebruik. Toilet rook na de reiniging nog niet erg fris. Volgende keer toch maar gewoon met de hand. Jammer, jammer, het idee ziet er geweldig mooi uit maar moet goed werken.

  Reageer
  1
  0
 3. JU
  Jo Urlings

  U spreekt in de FreeLife okt. Nov. op pagina 86 over Soc toiletontluchting maar de website die jullie daarbij vermelden bestaat helaas niet ik heb nog gegoogled maar kan de site of meer info niet vinden over dat artikel.
  M.v.g.
  Jo Urlings

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Automatisch je Thetford toilet legen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht