ACSI FreeLife

Menu

50-jarigen kamperen gratis

Camping De Veenkuil in Flevoland bestaat binnenkort vijftig jaar en viert feest. Het natuurkampeerterrein, gelegen in het Kuinderbos, trakteert iedereen die in 1963 geboren is op een gratis weekendje kamperen.

Auteur
Charlotte Kipp
Datum
ReactiesReageer
deveenkuil

Alle (bijna) vijftigers mogen met partner en thuiswonenden kinderen van 31 mei tot 3 juni hun tentje kosteloos opslaan op de door ACSI geïnspecteerde camping van Staatsbosbeheer.

Programma van de boswachter

De boswachter van het Kuinderbos heeft ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan een culinair programma samengesteld en een aantal activiteiten voorbereid. Waaronder een Bourgondisch bosontbijt en een avondwandeling met gids.

Voor de campingbezoekers uit 1963, hun partner en thuiswonende kinderen is het verblijf en deelname aan alle activiteiten gratis. Verblijf je op Camping De Veenkuil, maar ben je niet geboren in 1963? Dan kan je wel deelnemen, maar zijn er aan de activiteiten kosten verbonden. Daarnaast krijgt elke bezette kampeerplaats tijdens het feestweekend het natuurboek ’50 jaar beheer van het Kuinderbos’ cadeau.

Natuurkampeerterrein De Veenkuil

Camping De Veenkuil ligt in de provincie Flevoland aan de Kuinderplas, middenin het Kuinderbos. Het kampeerterrein beschikt over een apart veld voor huisdieren en een klein strand. In de Kuinderplas mag gezwommen en gevist worden. Een Natuurkampeerkaart is op deze camping verplicht. Meer informatie over deze actie kan je hier vinden.

Praat mee

Praat mee: 50-jarigen kamperen gratis

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht