ACSI FreeLife

Menu

4 x lekker weg in Zeeland

Wij houden van dichtbij kamperen. Kampeergeluk vind je tenslotte gewoon om de hoek. Bijvoorbeeld in Zeeland, waar de zon vaker schijnt dan in de rest van Nederland. En nog een voordeel: de provincie is een waar campingparadijs.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

ACSI FreeLife nam de proef op de som en ging kamperen in Zeeland. Hier geven we je alvast een voorproefje van onze bevindingen.

4 campings in Zeeland

1

Camping Oranjezon (Beoordeeld met een 8,0*)

Camping Oranjezon heeft een prachtige ligging naast het gelijknamige natuurgebied
tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle. Onderweg naar het strand loop je over een duinweg langs dit natuurmonument en kun je reeën, fazanten en talloze hazen zien, vooral in de schemering. De camping is heel netjes. Meestal sta je met de caravan in grote omheinde vakken. Het aantal huuraccommodaties is net zoals overal de afgelopen jaren toegenomen, maar blijft met 50 accommodaties tegenover 335 kampeerplekken nog binnen de perken.

2

De Schotsman (Beoordeeld met een 7,9*)

De Schotsman in Kamperland ligt pal aan het Veerse Meer. De camping is zeer in trek bij watersporters, want op het Veerse Meer kun je prima surfen, peddelen en zeilen. Ook kitesurfers zijn in groten getale te vinden op camping De Schotsman. De RCN-camping is heel ruim en biedt plaats aan een kleine 900 sta- en seizoenplaatsen. De openbare gebouwen – sanitaire voorzieningen, kinderspeelzaal, restaurant en supermarkt – zijn er in de loop van de jaren bijgekomen. Breng ook een bezoekje aan Veere, het mooie historische stadje op de andere oever, het liefst ’s avonds als de dagjesmensen weer vertrokken zijn.

3

Minicamping De Visser (Beoordeeld met een 8,7*)

Camping De Visser is een van de 172 minicampings in Zeeland. En wel een bijzonder
mooie. Joyce en Adrie de Visser zijn erg betrokken bij hun camping. Net als alle minicampings hoort ook camping De Visser bij een boerderij. De heer deze huizes houdt zich hoofdzakelijk bezig met de landbouw en Joyce gaat over de 25 staplaatsen. Een keer per week verzorgt zij ook de kinderanimatie. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en verzorgd. Het bord bij de ingang ervan sprak ons in het bijzonder aan: Men please left, because women are always right.

4

Camping Dishoek (Beoordeeld met een 7,5*)

Camping Dishoek heeft een gunstige ligging. Niet alleen ligt hij vlakbij het strand, dat je via een duinovergang kunt bereiken, maar hij ligt ook direct aan het fietspad onderaan de duinen. Via deze weg kun je enerzijds naar Zoutelande en Domburg fietsen en als je de andere kant opgaat, fiets je zo naar Vlissingen. Kampeerders die graag eens door deze levendige kuststad slenteren, zitten hier op een prima locatie.

Benieuwd naar al onze ervaringen van Zeeland en haar campings? Bestel dan ons magazine, ACSI FreeLife 2-2016. Hier staat alles in over dé kampeerbestemmingen van 2016.

bestel magazine

*Op basis van beoordelingen van kampeerders op Eurocampings.nl

Praat mee

Praat mee: 4 x lekker weg in Zeeland

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation