ACSI FreeLife

Menu

Kamperen in Kroatië

Kamperen in Kroatië? Doen! In Kroatië is de natuur nog robuust, de bevolking is buitengewoon vriendelijk en er zijn veel campings. De kust is prachtig en je kunt er heerlijk eiland hoppen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Foto Kroatie

Bij de naam van de Plitvice Meren hoor je het water naar beneden kletteren. En wat een geweldig uitzicht! Krijg je geen genoeg van het naar beneden denderende water, dan zijn de Krka-watervallen, met een verval van 242 meter, ook adembenemend.

21-daagse reis

Genieten in de Kroatische zon is simpel: zoek een fijne plek, zet uw stoel neer, schenk wat lekkers in en relax op een van de kwaliteitscampings van ACSI. Deze 21-daagse trip langs de kust van Kroatië is één en al afwisseling. Het oude stadshart van Split, de schilderachtige steegjes van Zadar of middeleeuws Dubrovnik; alles top!

Dolfijnen

Neem de ferry en vaar naar de elegante eilanden in de Adriatische Zee. Geniet van de dolfijnen die voor de boot zwemmen! Na een reis vol mooie ervaringen arriveert u in de historisch havenplaats Umag, waar deze magnifieke ACSI-kampeerreis ten einde komt.

Nieuwsgierig geworden naar de kampeerreizen van ACSI? Kijk hier voor het complete aanbod!

Praat mee

Praat mee: Kamperen in Kroatië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht