ACSI FreeLife

Menu

Camping Glavotok onderscheiden

Als eerste camping in Kroatië is Camping Glavotok, op het eiland Krk, onderscheiden met een Ecocamping-oorkonde voor het milieuvriendelijke karakter en zijn inzet voor het milieu en de omgeving van de camping. In de laatste jaren werd er namelijk extra isolatie aangebracht in de receptie om warmteverlies tegen te gaan, er zijn nieuwe, zuinigere koelapparaten aangeschaft en het gescheiden inzamelen van afval is sterk verbeterd. Water wordt in eigen beheer uit zeewater gewonnen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
glavotok

Milieu- en natuurbescherming op Camping Glavotok

Ecocamping is een vereniging ter bevordering van milieu- en natuurbescherming, zekerheid en kwaliteit binnen de kampeerwereld – denk aan afval recyclen en efficiënt gebruik van energie en water. Campings in Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Kroatië en Slovenië zijn onderscheiden met het milieuvriendelijke keurmerk van Eco-camping.

Kamperen op eiland Krk

Camping Glavotok ligt tussen het groen op Krk, in de Adriatische Zee. De camping heeft 165 toerplaatsen en biedt vele watersport- en wandelmogelijkheden. Ook is er een restaurant aanwezig. Meer informatie over Camping Glavotok is hier te vinden.

Praat mee

Praat mee: Camping Glavotok onderscheiden

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht