ACSI FreeLife

Menu

Kleurrijk Italië: Ligurische kust

De Ligurische kust wordt tot de mooiste gebieden van Italië gerekend. ACSI FreeLife stapte in de camper en toog richting het zuiden om zelf te ervaren wat een vakantie aan de zogenaamde ‘Italiaanse Rivièra’ de kampeerder allemaal te bieden heeft.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Ligurische kust: Mondaine stadjes en levendige badplaatsen

Wie een vakantie overweegt naar de mooie sikkelvormige kust van Ligurië, kan zich verheugen op de diverse mondaine stadjes die de regio te bieden heeft. We treffen er levendige badplaatsen en havensteden met nauwe, slingerende straatjes aan.

ACSI FreeLife stopt onder meer in het wereldberoemde plaatsje Portofino, bekend vanwege de fraaie haven. Langs de schilderachtige baai ligt een doolhof van pastelkleurige huizen, waar je op de begane grond uitstekend kunt eten. Het kleine Portofino staat in schril contrast met de grote stad Genua, het economische en culturele centrum van Ligurië. In het imposante oude centrum zien we vele schitterende bouwwerken.

Compleet verslag

Natuurlijk doet ACSI FreeLife meer pittoreske plaatsjes aan in deze prachtige Italiaanse streek. Wil je weten wat een vakantie aan de Ligurische kust nog meer te bieden heeft? Lees dan het complete verslag in de wintereditie van ACSI FreeLife magazine.

ACSI FreeLife selecteerde een aantal campings en camperplaatsen in de regio. Alle informatie over campings aan de Ligurische kust is terug te vinden op Eurocampings.eu.

Praat mee

Praat mee: Kleurrijk Italië: Ligurische kust

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation