ACSI FreeLife

Menu

Fietsen in Italië

Niets lekkerder dan tijdens uw vakantie de omgeving per fiets verkennen. Het fietsen in Italië heeft een vlucht genomen en in verschillende regio’s zijn meer mogelijkheden gecreëerd om het de (sportieve) fietser makkelijker te maken.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Fietspaden, fietshotels, fietsroutes

Er zijn meer fietspaden, tours, fietshotels en er  is meer speciaal op fietsers toegespitste informatie van het Italiaanse Bureau voor Toerisme beschikbaar. Voor fietsen in de Abruzzen kunt u de gratis, nieuwe brochure downloaden met daarin 46 tours in vijf verschillende talen. Via Bike Umbria kunt u meer informatie vinden over fietsen in Umbrië. In Ligurië ligt vierhonderd kilometer aan fietsroutes door verschillende landschappen. Tot slot kunt u op Pedalitalia.it terecht voor informatie over wielrennen en fietsen in de regio’s: Venetië, Umbrië, Ligurië, Lombardije, Sardinië, Toscane.

Praat mee

 1. BL
  B&B Villa Lavanda

  Ik heb een B&B in Puglia, Zd.Italie en heb ook enkele fietsen te huur. Vanmorgen zijn mijn gasten uit Nederland vertrokken die hier zonder huurauto zijn gekomen. De eerste keer dat ik gasten had die zonder kwamen. Ik heb ze gehaald en gebracht op en treinstation en we hebben ook een aparte regeling getroffen voor de avondmaaltijd. Ze hebben het ontzettend naar hun zin gehad en waren ook heel tevreden over de fietsen. Nu heb ik naar aanleiding daarvan een 7 daags arrangement ontwikkeld en vraag me af of ik daaraan via deze site bekendheid kan geven?

  Jenny Stolk

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Fietsen in Italië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation