ACSI FreeLife

Menu

Cinecitta World geopend in Rome

Voor de echte filmliefhebber is het nieuwe themapark Cinecittá World in Rome een echte aanrader. Het park opende afgelopen juli zijn deuren en is volledig gewijd aan de wereld van film. Er zijn filmsets, attracties en theaters aanwezig.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Het park werd ontworpen onder begeleiding van art director Dante Ferreti. Hij is drievoudig Oscar winnaar en heeft samengewerkt met regisseurs als Pier Paolo Pasolini, Federico Fellini en Martin Scorsese.

De wereld van film

Cinecittá World is geïnspireerd door films als “Cleopatra”, “Once Upon a Time in the West” en andere films die door de jaren heen zijn geproduceerd. Wat kun je verwachten? Het themapark heeft klassieke attracties zoals achtbanen maar er zijn ook bioscopen, shows en filmsets te bezichtigen. Het pretpark belooft bezoekers een kijkje achter de schermen te geven bij het maken van een film.

Meer informatie

Cinecittá World ligt ten zuidwesten van Rome op de weg naar Pomezia. Het park is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. De prijs voor een volwassen bedraagt € 29,- en voor een kind € 23,-. Het is ook mogelijk om voor € 95,- een familieticket te kopen. Een familieticket bevat toegang voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Kijk voor meer informatie op de website.

Kamperen in de buurt van Cinecittá World

Combineer een bezoek aan Cinecittá World met een kampeervakantie in de regio Rome. Camping Village Fabulous is een echte familiecamping gelegen in het bos op enkele kilometers afstand van de stad Rome. De camping ligt op 15 kilometer van Cinecittá World.

Camping Internazionale di Casterfusano is gelegen bij zee en in het bos. De camping ligt op 18 kilometer afstand van Cinecittá World en op 25 kilometer van de hoofdstad. Terrassencamping Village Roma met buitenzwembad is in Rome gelegen. Cinecittá World ligt op 28 kilometer afstand van de camping.

Tijdens een verblijf op een van deze campings kun je per bus, taxi en auto de omgeving verkennen. Op ACSI Eurocampings vind je nog meer campings in de regio Rome.

Praat mee

Praat mee: Cinecitta World geopend in Rome

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation