ACSI FreeLife

Menu

Kamperen in IJsland

Een bad in een van IJslands natuurlijke of aangelegde warmwaterbronnen is een heerlijke verkwikking na een lange wandeling, een boottocht of een ruige rit over een van de onverharde wegen. Warmwaterbronnen vind je overal in IJsland, de mooiste in de meest afgelegen oorden.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Kamperen in IJsland

Een vakantie bij de poolcirkel is iets speciaals. IJsland is in vulkanisch opzicht uitermate actief en rijk aan geothermische bronnen. Ze verwarmen de huizen, drijven turbines aan die stroom opwekken en voeden beken, baden en bassins met stomend warm water. Op de meest onwaarschijnlijke plaatsen vind je warmwaterbronnen. Veel er van dampen eenzaam en verlaten op plekken waar geen mens te vinden is.

Rondtrekken met de camper

Met de camper reis je er gemakkelijk rond, maar ook met de caravan kun je de uitdaging aangaan. Je vindt er verspreid door het land 110 campings. In het december-januari nummer van ACSI FreeLife magazine vind je een uitgebreid reisverhaal over IJsland geïllustreerd met de mooiste foto’s. Ook lees je hoe acteur Barry Atsma zijn kampeervakantie in IJsland is bevallen.

ACSI FreeLife magazine ligt vanaf 21 november in de winkel of is hier online te bestellen.

bestel magazine

 

Praat mee

Praat mee: Kamperen in IJsland

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation