ACSI FreeLife

Menu

Kampeerrally in Hongarije

Heb je plannen om naar Hongarije af te reizen voor je volgende kampeervakantie? Van 4 tot en met 10 juni vindt op Camping Jonathermál in Kiskunmajsa de 53ste editie van de Europa Rally plaats.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Je kunt je nog inschrijven. Tijdens de rally worden verschillende excursies georganiseerd.

Szeged, Hajós, Bugac

Zo kun je bijvoorbeeld een uitstapje maken met de bus naar Szeged voor een sightseeeing tour door de stad, of lokale ambachten bekijken in het duizend jaar oude stadje Kalocsa. Hetzelfde stadje staat ook bekend om de paprika’s. Ook de wijnkelders in Hajós komen aan bod in het programma.

Een dagtrip naar de poesta (graslandschap van de Grote Hongaarse Laagvlakte red.) van Bugac behoort ook tot de mogelijkheden. Naast een bezoek aan een museum waar je meer te weten komt over de flora en fauna, kun je ook genieten van een traditionele paardenshow.

Budapest

Een bezoek aan de stad Budapest mag niet ontbreken en behoort daarom ook tot een van de excursies. De hoofdstad van Hongarije heeft het grootste grottensysteem met thermaal water, de grootste synagoge in Europa en het grootste parlementsgebouw van de wereld.

Op de camping

Ook op de camping worden er in een grote tent activiteiten voor de deelnemers georganiseerd. Zo is er na afloop van de excursies iedere dag wel een avondprogramma. Met traditionele muziek, dan, kleding en ook opera. Als je liever even tot rust komt, kun je genieten van de thermaalfaciliteiten op de camping. Je hoeft ook niet iedere avond te koken, maar kunt gebruik maken van de dinerfaciliteiten in de festivaltent.

De rally is een initiatief van onder meer het Hongaars verkeersbureau en de nationale vereniging van kampeerbedrijven. Kijk voor meer informatie op deze website.

Praat mee

Praat mee: Kampeerrally in Hongarije

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation