ACSI FreeLife

Menu

Genieten van het leven op de Campings van Tarragona

Kamperen is een manier van reizen die ons dichter bij het leven in de natuur brengt, waar de dagen beginnen met de zonsopgang en eindigen met het geluid van krekels in de schemering. Op blote voeten lopen, een barbecue organiseren of contact leggen met de andere families op de camping helpen je ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Je neemt je (klein)kinderen mee naar een totaal andere omgeving. Zo geef je ze de kans om contact te maken met de natuur en te genieten van het heerlijke kampeerleven.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Campings Tarragona22 websize
Campings Tarragona 2
Costa Daurada 2

Door ACSI FreeLife samen met Campings Tarragona

Costa Daurada en Ebro Delta

Dat kampeerleven kun je op en top beleven op de Campings van Tarragona. Die vind je verspreid over de regio’s Costa Daurada en Delta del Ebro (Ebro Delta). Stuk voor stuk unieke locaties vanwaar je de hele provincie Tarragona kunt verkennen. Je geniet er van een uitgebreid aanbod aan vrije tijd, avontuur, ontspanning en gastronomie op bestemmingen als Salou, Cambrils of PortAventura.

Vakantie op maat

De campings van Tarragona onderscheiden zich door hun ongelooflijke veelzijdigheid. Er zijn meer dan 50 campings in het hele gebied, zodat elk gezin zijn ideale vakantie op maat kan samenstellen. Strand of bergen? Of toch liever uitzicht op zee? Een kampeerplek voor je eigen caravan, vouwwagen of camper of een ingerichte bungalow in pure glampingstijl? Familiale en rustige sfeer, of misschien een combinatie van zwembaden en glijbanen, sport en plezier?
Alle opties zijn een garantie voor een veilige vakantie, want de Campings van Tarragona dragen allemaal het label ‘Safe Tourism Certified’. Een garantiemerk dat de implementatie van een preventiesysteem voor de gezondheid en de risico’s van Covid-19 certificeert.

“Nu meer dan ooit, genieten van het leven!”

Rijke natuur

Een andere reden om te kiezen voor een kampeervakantie in Tarragona is de prachtige omgeving waarin de campings zich bevinden, verspreid over de hele provincie Tarragona, waardoor je de regio kunt verkennen en kunt genieten van de rijke natuur. Denk aan kristalhelder water, bergen van meer dan 1.000 meter hoog, voortreffelijke gastronomie, authentieke middeleeuwse dorpjes, excellente wijnen om te proeven en ontelbare activiteiten waarmee je de harten van je kinderen verovert. Zo kunnen jij en je gezin zich uitleven met wandelen, fietsen, kajaktochten, duiksessies of een uitstapje naar het PortAventura-park.

Flaneren op het strand

Vanaf iedere camping is het een aanrader om eens naar de mooiste stranden van Salou te gaan. Of geniet van Cambrils, in de volksmond beter bekend als de gastronomische hoofdstad van de regio. Of misschien ga je liever wandelen langs de prachtige kustboulevard van Vila-seca la Pineda. Deze boulevard is voorzien van een blauwe vlag, een kwaliteitslabel van The European Foundation for Environmental Education.

Campings Tarragona1 websizeDe stranden van Tarragona nodigen uit tot flaneren. 

Historische wonderen

Of verken de historische wonderen van de middeleeuwse torens van l’Aldea of de natuurlijke rijkdom van de Ebro-delta, een biosfeerreservaat. Ongeacht het plan wat je kiest, de Tarragona-campings nodigen uit om je auto in te wisselen voor een fiets of de benenwagen om wandel- of fietstochten te maken in de bergen of naar het strand.
Kinderen zullen hun tablet niet missen tijdens een kampeervakantie. Ze vermaken zich door de omgeving te verkennen en zichzelf te verrijken door te spelen met andere kinderen van verschillende leeftijden en culturen. Ze kunnen genieten van het buitenleven, de zwembaden en glijbanen en kinderanimatie. Zonder drukte en in alle veiligheid. Zo kun je als ouders ook zonder schuldgevoel of klok uitrusten.

Campings Tarragona4 websize
Kinderen zullen hun tablet niet missen tijdens een vakantie op een van de Campings van Tarragona.

Genieten van het leven

Het is een unieke kans om waarden over te dragen vanuit een bewuster en ecologischer perspectief, samen te leven met andere mensen vanuit een echt gemeenschapsgevoel. Genieten van de flexibiliteit om onszelf te organiseren zonder schema’s. Zonder voor alles te moeten betalen. En met het gevoel ervaringen te creëren die ouders en kinderen zich waarschijnlijk voor altijd zullen herinneren. Dat is precies waar Campings van Tarragona voor staat: Nu meer dan ooit, genieten van het leven.

campings tarragona kleinSalou kleiner

Praat mee

Praat mee: Genieten van het leven op de Campings van Tarragona

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht