ACSI FreeLife

Menu

Video’s over natuur in Frankrijk

Om inspiratie op te doen voor uw vakantie in Frankrijk kunt u de nieuwe video’s bekijken op het YouTube-kanaal van Frankrijk Fans. Het Frans Bureau voor Toerisme heeft drie video’s gelanceerd rond het thema natuur. Zo krijgt u alvast een impressie van de Côte d’Azur en de Pyrénées-Orientales.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Goede sfeerimpressie via video’s

In een van de video’s wordt aandacht besteed aan de andere kant van de Côte d’Azur. In de ogen van het Frans Bureau voor Toerisme vergeten veel bezoekers het achterland van de Côte d’Azur te bezoeken. In het filmpje maakt presentatrice Sanne kennis met de hooggelegen dorpjes van de Provence, de zogenaamde villages perchés. Ook proeft ze de lokale producten bij l’Auberge du Baou.

In de tweede video ondervindt Sanne hoe het is om zelf een jacht van Le Boat te besturen. Tijdens haar tocht van het Canal de Camargue naar de Middellandse Zee komt ze wilde paarden tegen. Voor het besturen van de boot is geen vaarbewijs nodig.

In de derde film maakt de presentatrice een fietstocht door het departement Pyrénées-Orientales. Het gebied ligt tussen de zee en de bergen en heeft afwisselende landschappen die voor iedere fietser toegankelijk zijn.

Inspiratie

Via de beelden krijgt u alvast een goede indruk van de sfeer en de bezienswaardigheden in het gebied en inspireert het wellicht uw kampeervakantie. De filmpjes kunt u vinden via YouTube.com/user/FrankrijkFans. Geschikte campings aan de Côte d’Azur of in de Pyrénées-Orientales kunt u hier vinden.

Praat mee

Praat mee: Video’s over natuur in Frankrijk

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation