ACSI FreeLife

Menu

Veel Frankrijk op Vakantiebeurs

Het Franse Bureau voor Toerisme heeft op de Vakantiebeurs 2013 behoorlijk uitgepakt. Op het Frankrijkpaviljoen in hal 11 kan je dit jaar met ruim 35 exposanten kennismaken: van VVV-kantoren tot campings en culturele instellingen.

Auteur
Charlotte Kipp
Datum
ReactiesReageer

Franse winacties en entertainment op Vakantiebeurs

Naast uitgebreide informatie over de vakantiemogelijkheden, is er ook vertier op het Frankrijkpaviljoen. Diverse standhouders hebben leuke winacties.

Zo verzorgt DGS wijnen een blinde proeverij “Route de France”, waarbij je als proever een reis maakt langs verschillende regio’s. Goede antwoorden leveren prijzen op. Ook de exposanten Poitou-Charentes, Lorraine, Thalys, Les Castels en Séquoia Parc organiseren activiteiten waarbij prijzen te winnen zijn. Vrijdag, zaterdag en zondag is er entertainment voor jong en oud, dan komen de tv-sterren uit het AVRO programma Fort Boyard.

Informatie over de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs vindt van 9 tot en met 13 januari plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt het Frankrijkpaviljoen in hal 11, stand A010. Uiteraard is ACSI FreeLife er ook, in hal 9, stand A092. Entreekaartjes, met korting, zijn hier te koop.

Praat mee

Praat mee: Veel Frankrijk op Vakantiebeurs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation