ACSI FreeLife

Menu

Glamping in de Dordogne

Kamperen in de natuur met het comfort van thuis – ook wel bekend als glamping – is sinds kort mogelijk op de Camping de l’Etang de Bazange in de regio Dordogne in Zuidwest-Frankrijk. Het is een familiecamping, midden in de natuur, met een speeltuin, indoorspeeltuin en sportterrein. Ook zijn er een buitenzwembad, peuterbad en waterglijbaan. Nu zijn er dus ook twee glamping-verblijven:

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
lodgeophetwater

Lodge op het water

L’Aqualodge Nature, een luxueuze lodge, drijft op het water en biedt een prachtig uitzicht over het meer. Via een loopbrug is het verblijf te bereiken. Het heeft een terras, toilet, douchecabine en een stapelbed.

Tent van hout en stof

Ook kunt u kiezen voor de Cotton Lodge Nature, een tent van hout en stof, uitgerust met trendy meubels. Er zijn twee gescheiden slaapkamers, een kookplaat met twee pitten en een koelkast met diepvries. Er is ook een mooi terras met onder meer een schommelstoel.

Meer informatie over deze camping vindt u hier. Meer glamping? Bekijkt u dan ook eens deze luxe SunLodges, gevestigd op ACSI-geïnspecteerde campings.

Praat mee

Praat mee: Glamping in de Dordogne

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht