ACSI FreeLife

Menu

Frankrijk op Fiets- en Wandelbeurs 2013

Frankrijk is het themaland van de Fiets- en Wandelbeurs in 2013. Franse regio’s en aanbieders van reizen presenteren om een groot paviljoen de leukste fiets- en wandelmogelijkheden.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Fietsroutes in Frankrijk

Het netwerk van autoluwe, recreatieve fietsroutes breidt zich elk jaar uit. Nieuwkomer is de 1200 kilometer lange route langs de Atlantische kust, de Vélodyssée genaamd. Ook slingert er een nieuw pad langs de Loire van maar liefst 800 kilometer lengte. Frankrijk biedt talloze wandelpaden, voor rustige wandelingen door het landschap, thematisch of juist langeafstandsroutes voor de sportievere wandelaar.

Op de Fiets- en Wandelbeurs kan je op een groot terras genieten van allerlei Franse specialiteiten om alvast in de sfeer te komen. Het Frans paviljoen is te vinden in Hal 9, stand D30.

Fietsroute van het Jaar 2013

Twee Franse fietsroutes, Tour de Bourgogne en de Vélodyssée, zijn genomineerd voor de Fietsroute van het Jaar 2013. De uitreiking van deze trofee vindt plaats tijdens de kick-off van de Fiets- en Wandelbeurs, op 8 februari.

Op 9 en 10 februari vindt de beurs zelf plaats. Tussen 10 en 17 uur staan er in Amsterdam RAI meer dan honderd reisorganisaties en zijn er talloze lezingen en workshops. Tientallen fietsen kan je er zelf uitproberen en allerhande accessoires en materiaal wordt verkocht, van schoenen en rugzakken tot tenten en slaapzakken. Voor de kinderen is er een speelhoek en een klimwand.

Meer informatie op Fietsenwandelbeurs.nl.

Foto: Atout France -Fabian Charaffi

Praat mee

 1. AN
  A.R v Nes

  Leven wij in het heden of in het verleden?
  Het is nu 2017!

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Frankrijk op Fiets- en Wandelbeurs 2013

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation