ACSI FreeLife

Menu

Flower Campings; culinair kamperen

Of we nu thuis zijn of op de camping; lekker eten willen we altijd. De Flower Campings en de Franse kookbond Fédération Française de Cuisine zorgen door middel van culinaire tips en activiteiten voor een smaakvolle vakantie.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
culinairkamperen

Flower Campings

De campings die aangesloten zijn bij de keten Flower Campings zijn niet te groot maar ook niet te klein. Gezelligheid, comfort, kwaliteit, netheid en persoonlijke ontvangst staan voorop. De campings staan, ieder op eigen wijze open voor de bijzonderheden van hun geliefde streek.

De gezelligheid en gastvrijheid in de diverse streken van de Flower campings hebben geleid tot het kookthema. Flower campings werken samen met de Fédération Française en zorgen ervoor dat kampeerders nog meer kunnen genieten van het allerbeste van de streken rondom de campings.

Aan tafel

De Flower campings en Franse Kookbond geven recepten voor elke dag en tips voor etentjes met vrienden. Wil je weten welk vlees je moet nemen voor de barbecue of welke saus lekker is bij vis? Flower campings en de Franse kookbond geven antwoord op al je culinaire vragen.

Op de deelnemende Flower campings vind je een speciale kookruimte. Ook worden er kooktips gegeven voor je favoriete gerechten. Bij aankomst op de Flower campings kun je op aanvraag receptkaarten ontvangen met eenvoudige en frisse zomergerechten, voor lekkere en gezellige etentjes met je buren.

Culinaire activiteiten

Op de deelnemende campings worden diverse culinaire activiteiten georganiseerd. Zo kun je ook kooklessen volgen bij La Canadienne in Ares. Er zijn zowel kooklessen voor kinderen als geavanceerde kooklessen voor volwassenen met onder andere een ‘mayonaise’ wedstrijd. Proef de plaatselijke streekproducten van een groenteteler en een mossel- en oesterkweker op  Flower Camping Robinson. Ook op campings La Rivière in Saint Maime en Les Terrasses du Lac in Pont de Salars kan je kennis maken met lokale streekproducten.

Praat mee

Praat mee: Flower Campings; culinair kamperen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht