ACSI FreeLife

Menu

Fiets jij met ACSI FreeLife door Frankrijk?

Fietsen op kampeervakantie is hartstikke populair. Maar liefst 97 procent van jullie gaf eerder aan de fiets mee te nemen tijdens een vakantie naar de camping. Om die reden organiseert ACSI FreeLife een lezersreis door Zuidwest-Frankrijk. Op de fiets uiteraard!

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Wat is het idee? Je reist met je eigen caravan of camper en neemt je fiets mee. Het leuke is dat je op de fiets de omgeving ineens heel anders ervaart. In samenwerking met ACSI Kampeerreizen hebben we zorgvuldig het reisprogramma en de route uitgestippeld.

De reis

De reis begint in Saint-Nazaire, leidt zuidwaarts langs de kust tot aan Bordeaux en eindigt uiteindelijk in het binnenland bij Poitiers. De fietstochten tijdens de reis zijn niet langer dan 50 kilometer en hebben allemaal hun eigen karakter.

Zo fiets je met een lokale gids door Bordeaux, trap je door de wijngaarden en steek je de Charante over met een zweefbrug. Uiteraard is het niet alleen fietsen dat de klok slaat. Je bezoekt bijvoorbeeld ook een wijnhuis waar je luncht, een oesterkwekerij voor een proeverij en rijdt met paard en wagen door La Rochelle.

Je gaat samen met een groep op pad. Dit betekent niet dat je alles samen doet. Je krijgt van tevoren een uitgebreid routeboek van de reis en iedere dag kies je zelf wanneer je vertrekt en hoe lang de reis duurt. Excursies doe je samen met de groep, maar er zijn ook veel vrije dagen waarop je je eigen tijd kunt indelen. Het is helemaal aan jou!

Wat kost het?

ACSI Kampeerreizen heeft scherpe prijsafspraken gemaakt met campings, restaurants, musea en andere bezienswaardigheden. Om die reden hebben we de prijs van deze exclusieve lezersreis zo laag mogelijk kunnen houden. Je betaalt dan ook zeker niet meer dan wanneer je deze reis in je eentje zou maken en wat er in de prijs inbegrepen zit, wordt duidelijk gecommuniceerd. Zo kom je niet voor onverwachte bijkomende kosten te staan.

Hier komt het op neer:

Wat? Kampeerreis boordevol bijzondere fietsexcursies

Wanneer? 30 mei tot en met 18 juni 2016

Waar? Langs de Franse zuidwestkust tussen Saint-Nazaire en Bordeaux

Wat kost het? € 870,- p.p. en € 1065,- voor alleenreizenden. Dat is inclusief:

✔ Alle campinggelden, electriciteit

✔ 7 excursies (incl. entrees)

✔ 1 gezamenlijk bezoek incl. transfer

✔ 3 lunches, incl. een drankje

✔ 2 diners, incl. 2 drankjes en koffie

✔ 1 welkomstdrankje en 1 wijnproeverij

✔ Begeleiding door een reisleidersechtpaar

✔ Routeboek en reisgids

Enthousiast geworden? Het programma van dag tot dag vind je hier. Bel 0488-420810 en meld je aan. Waar wacht je nog op? Hup, in de pedalen!

Praat mee

Praat mee: Fiets jij met ACSI FreeLife door Frankrijk?

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation