ACSI FreeLife

Menu

Familiecampings van menselijk formaat

(Advertorial)
Bij familiecampings wordt vaak gedacht aan grote vakantiedorpen aan zee. Campingketen Flower toont aan dat het anders kan. De campings zijn bescheiden van formaat en liggen midden in de natuur.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
flowercamping

De Franse campings van Flower bieden de rust en kalmte, maar ook gezellige activiteiten voor de hele familie. Van kleinkind tot grootouder.

Ontdek

Iedere campings is dankzij de ligging ervan een ideaal vertrekpunt om een Franse streek goed te leren kennen. Kampeerders die gaan voor een echte natuurvakantie zitten op een Flower camping goed; al wandelend en fietsend kunnen zij het landschap ontdekken.

Voor de (klein)kinderen is er natuurlijk waterplezier in de vorm van een zwembad, een meer, een rivier of een zee. Juist de combinatie van kindvriendelijke faciliteiten en de ligging van de camping zorgt voor een veelzijdige kampeervakantie voor de hele familie.

Accommodaties

Op Flower campings kan je terecht met caravan, camper of tent. Het is ook mogelijk om te overnachten in een huuraccommodatie. Er zijn stacaravans, chalets, bungalowtenten en bijzondere yurten, woonwagens en ecolodges.

In het laagseizoen hanteren de campings speciale aanbiedingen met gratis extra nachten in huuraccommodaties en op staanplaatsen. Voor meer informatie en reserveringen kan je terecht op de website van Flower campings.

Praat mee

Praat mee: Familiecampings van menselijk formaat

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht