ACSI FreeLife

Menu

Camping Le Serignan Plage groeit

Le Serignan Plage is wat je noemt een echte familiecamping. De Zuid-Franse camping, gelegen aan de Middellandse Zee, richt zich op jong en oud en bouwt gestaag aan een allesomvattende plek voor de kampeerder.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Het openen van een extra waterparadijs voor kinderen en het plaatsen van nieuwe accommodaties bij het natuurgebied passen helemaal in die filosofie.

Dubbel waterplezier op Le Serignan Plage

Onlangs werd een nieuw water- en zwemparadijs geopend op camping Le Serignan Plage. Met een oppervlakte van 1000 m2 werd het waterplezier in één klap verdubbeld.

De architectuur van het zwembadencomplex is geïnspireerd op de stad Sète en de jaarlijkse steekspeltoernooien die daar gehouden worden. Het waterpark heeft een Nederlands tintje; het is ontworpen door het bedrijf Aquadrolics uit Best.

Kamperen op camping Le Serignan Plage

Als je gaat kamperen op camping Le Serignan Plage, dan kan je de Middellandse Zee, bij wijze van spreken, proeven. De staanplaatsen liggen bij het strand en zijn ruim. De camping heeft meer dan 400 verhuuraccommodaties, maar besteedt veel aandacht aan de plekjes voor campers, caravans en tenten.

Le Serignan Plage gaat mee met de trend dat meer comfort geen overbodige luxe is. Aan de rand van het beschermde natuurgebied, in een nieuwe autovrije wijk, zijn onlangs moderne huisjes geplaatst. De Canardières. Vanaf het terras kan je talloze vogelsoorten observeren en genieten van de ongerepte natuur.

Deze nieuwe accommodaties zijn geschikt voor 6 personen, hebben 3 slaapkamers en zijn trendy ingericht. Klik hier voor meer informatie.

Meer accommodaties

De camping telt inmiddels 250 toerplaatsen en ruim 400 verhuuraccommodaties. Luxe SunLodge-accommodaties zijn te boeken via Suncamp holidays. Meer informatie over de toerplaatsen kan je hier vinden.

Praat mee

Praat mee: Camping Le Serignan Plage groeit

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation