ACSI FreeLife

Menu

(Bos)branden in Zuid-Frankrijk

Campingspecialist ACSI heeft naar aanleiding van de branden in Zuid-Frankrijk contact gehad met campings in de getroffen gebieden.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
entree du campung

Volgens deze bronnen is er alleen schade op camping Trivoly in Torreilles bij Perpignan.

Brand bij Perpignan

Op camping Trivoly gingen 30 tenten en bungalows in vlammen op, maar gelukkig raakte niemand gewond. De gedupeerde vakantiegangers zijn ondergebracht op campings in de buurt. De brandweer voorkwam dat het vuur oversloeg naar vier nabijgelegen campings. Camping Calypso en camping des Dunes zijn tijdelijk uit voorzorg geëvacueerd, maar zijn schadevrij. Camping Les Tropiques heeft geen last gehad van de brand.

Brand bij Narbonne

Er woedde ook een brand in de omgeving van Narbonne, in het departement Aude. Ook daar werden mensen uit voorzorg geëvacueerd. De ACSI-campings Le Vernis, Le Mas de Lignières, La Pinède en Les Terrasses/Municipal zijn echter niet getroffen door de brand.

Meer informatie

Reis je binnenkort af naar de omgeving van Perpignan of Narbonne? Dat kan prima. Bel bij twijfel even naar de camping waar je wilt verblijven. Hou er dan rekening mee dat het waarschijnlijk drukker dan normaal is bij de receptie. Op de website van het Calamiteitenfonds vind je meer informatie over uitkeringsregelingen omtrent de brand bij camping Trivoly

Praat mee

Praat mee: (Bos)branden in Zuid-Frankrijk

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht