ACSI FreeLife

Menu

Advertorial: Kamperen in de Dordogne

Aan de oevers van een rivier, in de buurt van een grot of een wijngaard, met uitzicht op een klif of op een vallei. De campings in de Franse Dordogne zijn gelegen op authentieke plekken. Ontdek deze prachtige streek met haar oneindige landschappen en prehistorische plekken waar (klein)kinderen hun ogen uitkijken.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Het is een ware droombestemming voor kampeerders om duizend-en-een avonturen te beleven met het gezin. Ter land, ter zee, in de lucht of onder de grond. Er zijn in de Dordogne genoeg schatten om te ontdekken. De streek barst  daarnaast ook nog van het historische en culturele erfgoed.

Actief kamperen in de Dordogne

Liefhebbers van wandelen, fietsen of paardrijden kunnen hier hun geluk niet op. Maar ook voor de actievere sporters heeft de Dordogne genoeg te bieden: bergbeklimmen, kanoën of een acrobatische klimroute afleggen.

Sluit je dag heerlijk af in een boerderij, een herberg of in het restaurant op de camping en geniet van de authentieke gastronomie van de Périgord.

Kom en beleef mooie avonturen met het gezin op de campings van de Dordogne. Je maakt er herinneringen om nooit meer te vergeten.

Reserveer je plek op www.campingsdordogneperigord.com

Praat mee

Praat mee: Advertorial: Kamperen in de Dordogne

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation