ACSI FreeLife

Menu

Let the Games begin!

Londen staat in 2012 helemaal in het teken van de Olympische Spelen. ACSI FreeLife zet voor u een aantal tips op een rijtje om het allemaal van dichtbij mee te maken.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
londen

Ook zonder toegangskaartje

De Olympische Spelen van 27 juli tot 12 augustus zijn ongetwijfeld het sportieve hoogtepunt van het jaar, waar u ook zonder toegangskaartje deel kunt uitmaken van de Olympische zomer in Londen. Er bestaan verschillende mogelijkheden om enkele Olympische wedstrijden gratis te volgen. Een voorbeeld is de marathon. De lopers komen langs talrijke bezienswaardigheden waar u zonder kaartje langs de route kunt gaan staan om de vrouwen op 5 augustus en de mannen op 12 augustus toe te juichen.

Ook bij de triatlon, het wielrennen en het snelwandelen zijn grote stukken van het parcours niet afgezet en open voor toeschouwers. Bovendien worden op drie prominente plekken in Londen, namelijk in Hyde Park, op Trafalgar Square en in Victoria Park, grote schermen opgesteld waarop alle wedstrijden, medaille-uitreikingen en concerten live worden uitgezonden. Hier kunt u samen met andere fans meeleven met alle gebeurtenissen.

Kom naar Kent

Het Zuidoosten van Engeland kent prachtige landschappen en allerlei historische steden. Reden genoeg dus om niet alleen de Olympische Spelen in Londen, maar ook het graafschap Kent te bezoeken.

Steile witte kliffen, kilometers lange zandstranden, burchten en parken. Vishavens, kathedralen en winkelstraten. Het zuidoosten van Engeland is veel te aantrekkelijk om alleen voor de Olympische Spelen naar Londen te reizen. Als u met de caravan of camper vanuit België of Frankrijk per veerboot het Kanaal oversteekt, landt u meestal in Dover aan de zuidoostelijke kust van Engeland in het graafschap Kent, op 100 kilometer van Londen. Een uitstekende gelegenheid dus om op uw gemak door de Tuin van Engeland naar Londen te reizen en hier en daar op een camping te overnachten.

Meer weten over waar u terecht kunt (met caravan of camper) tijdens de Olympische Spelen? Lees de juni editie van ACSI FreeLife!

Praat mee

Praat mee: Let the Games begin!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht