ACSI FreeLife

Menu

Winterkamperen op wellnesscamping

Thuisblijven in de winter is niet meer aan de orde. Kampeermiddelen zijn zo goed uitgerust dat je ook in de winter de camping op kan zonder te bibberen van de kou. Bezoek bijvoorbeeld een wellnesscamping, waar je na een stevige sneeuwwandeling bij kunt komen in de sauna.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Camping Holmernhof

Wellnesscamping

Op Camping Holmernhof in het Duitse Bad Füssingen is het bijvoorbeeld lekker opwarmen geblazen na een dagje in de sneeuw. Deze wellnesscamping heeft een uitgebreid winterprogramma voor kampeerders die de kou gewoon trotseren.

Bezinning voor lichaam en geest evenals kersttradities staan op het programma van Camping Holmernhof. Er zijn verschillende wellness aanbiedingen op deze wellnesscamping zoals bijvoorbeeld het Winter Verwenpakket.

Daarnaast wordt er op 8 december een gezamenlijk uitstapje georganiseerd naar het ‘Adventssingen’, een zangevenement in het Oostenrijkse Salzburg. Op 22 december kun je een uitstapje maken naar het grootste kerstboomkunstwerk ter wereld van Joska Kristall in Bodenmais. In de periode van 22 tot 28 december geldt er een speciaal overnachtingstarief. Kijk voor meer informatie op de website van deze wellnesscamping.

Meer wellness in ACSI FreeLife magazine

Wil jij ook in de winter genieten van de warmte van wellness en de frisheid van winters weer? Bestel dan de december/januari editie van ACSI FreeLife magazine. Dan krijg je het december/januari nummer automatisch thuisgestuurd. Daarin vind je namelijk nog zes andere wellness campings waar je het warm van krijgt. Je kunt zelfs een verblijf op een van die campings winnen.

Van iedere camping is het wellness en wintersport aanbod beschreven. Vanaf 21 november ligt het magazine in de winkel.

Praat mee

Praat mee: Winterkamperen op wellnesscamping

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht