ACSI FreeLife

Menu

Rapport camping Lüneburger Heide

Wie rust en ontspanning zoekt, zit op Camping-Park Lüneburger Heide in het Duitse Heber goed. Dit door een familie gerunde, parkachtige terrein valt in de smaak bij kampeerders.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Tuinen op de camping

Opmerkelijk zijn de tuinen die op de camping te vinden zijn. De tuinen zijn er in diverse thema’s zoals bijvoorbeeld kruiden-, gras-, vlinder-, bamboe-, aroma- en klanktuinen. Kleine, groene longen die voor een aantrekkelijke en relaxte sfeer op de camping zorgen.

Van de 217 standplaatsen op Camping-Park Lüneburger Heide in Heber zijn 130 voor toeristen bestemd. Daarnaast zijn er nog 7 camperplaatsen. De grootte van de kampeerplekken varieert tussen de 100 en 170 vierkante meter, sommige zijn voorzien van weerbestendige voortentvloeren.

Het restaurant op Lüneburger Heide

Het restaurant serveert traditionele Duitse gerechten. Vanuit de zogenaamde Biergarten, een horecagelegenheid in de openlucht waar je onder andere een biertje kunt drinken, geniet je van een heerlijk uitzicht over het meertje. Het meer is voorzien van een zandoever en strandkorven en roept de sfeer van de zee op.

De grote publiekstrekkers bevinden zich buiten het terrein. De vele vrijetijdsvoorzieningen bedienen zowel de rustige recreant als de waaghals.

Lees meer over deze camping en de beoordelingen van kampeerders in het juni/juli nummer van ACSI FreeLife.

bestel magazine

 

 

Praat mee

Praat mee: Rapport camping Lüneburger Heide

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation