ACSI FreeLife

Menu

Kamperen in Duitsland

Kamperen in Duitsland is erg populair. Het vakantieland Duitsland zit nog steeds in de lift en is onze belangrijkste buitenlandse bestemming voor dagjes uit en korte vakanties. Duitsland leent zich ook uitstekend voor een kampeervakantie.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Vakantiebestemming Duitsland

Duitsland ontwikkelt zich bijzonder positief in vergelijking tot andere bestemmingen. “Het aantal reizigers naar Duitsland kent vergeleken met andere Europese landen een sterke dynamische groei”, aldus een trendbericht van IPK International.

Van januari t/m oktober 2012 zijn er bijna 45,3 miljoen overnachtingen van Europese gasten geregistreerd. Ook het aantal Nederlandse overnachtingen in Duitsland is gestegen en liet in de eerste tien maanden van 2012 een plus zien van 2,5% in vergelijking met dezelfde periode in 2011. In 2012 was Duitsland voor het zesde jaar op rij de populairste vakantiebestemming voor Nederlanders.

Duitsland is dichtbij en goedkoop. Vooral tijdens de crisis is dit een belangrijke reden om een bezoek te brengen aan onze oosterburen. Ook de diversiteit en prijs-kwaliteitverhouding is voor velen een reden om de vakantie in Duitsland door te brengen.

Kamperen in Duitsland populair

Duitsland staat al jaren bekend als een populair kampeerland. De omgeving rondom de campings in Duitsland is divers en leent zich uitstekend voor een kampeervakantie. Behalve prachtige natuur en mooie natuurparken, zijn er in Duitsland ook diverse steden met mooie bezienswaardigheden. In steden als Berlijn, Keulen of Hamburg geniet je van die typische Duitse sfeer.

Kijk voor een mooie kampeerplek in Duitsland eens op Eurocampings.eu.

Praat mee

Praat mee: Kamperen in Duitsland

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation