ACSI FreeLife

Menu

Kamperen en het Oktoberfest

Grote pullen bier, braadworst, dirndl en lederhosen, dat zijn de ingrediënten van het Oktoberfest. U kunt er twee in één klap meemaken, op Vakantiepark en Wellnesresort Vital Camping Bayerbach bij Bad Birnbach. Met gratis ontspanning, wellness en panoramisch uitzicht over de Rottaler Bäderdreieck.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
oktoberfest

Oktoberfest arrangement

Het O’Zapft is-arrangement van Vital Camping Bayerbach bestaat uit zeven overnachtingen, van 30 september tot en met 7 oktober. U staat dan op een Vital Plus-toerplaats en kunt elke dag gratis gebruik maken van het thermaalbad en de saunaruimte. Niet alleen het vervoer naar de beroemde Oktoberfest in München is inbegrepen, maar ook een bezoek aan het traditionele Gasthof Wasner in Bad Birnbach. Een halve liter bier en halve haan krijgt u van het huis.

Vital Camping Bayerbach

Vital Camping Bayerbach is een vijfsterren camping meer zeer veel faciliteiten en weidse uitzichten. In de drie (buiten)zwembaden en een overdekt thermaalbaad kunt u zich heerlijk ontspannen. Het goede restaurant vormt een gezellig ontmoetingspunt.

Praat mee

Praat mee: Kamperen en het Oktoberfest

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht