ACSI FreeLife

Menu

Kampeerreis Leipzig-Berlijn-Dresden

Met de kampeerauto of de caravan voormalig Oost-Duitsland ontdekken? U kunt op eigen houtje gaan en zult zeker genieten van de natuur en de indrukwekkende architectuur in de steden. Velen gingen u immers voor in vooral het mondaine Berlijn. Maar er is natuurlijk veel meer. Wilt u er zeker van zijn dat u een prachtige vakantie beleeft in deze contreien, kies dan eens voor een kampeerreis met ACSI. Gedegen vakkennis zorgt ervoor dat u onbezorgd op vakantie kunt en ook die plekjes ontdekt die doorgaans verborgen blijven.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
leipzig

Een schitterende combinatie van de schoonheid van de drie topsteden Leipzig, Berlijn en Dresden ervaart u tijdens de georganiseerde kampeerreis naar dit gebied met verrassende excursies naar deze steden.

Muziekstad

Al eeuwenlang is Leipzig één van de belangrijkste Europese muzieksteden en een internationale culturele smeltkroes die zich zelfs ten tijde van de DDR wist te handhaven. Sterker nog: in Leipzig begon de Oostduitse zwanenzang. In november 1989 keek de wereld gefascineerd naar de val van de Muur in Berlijn. Maar het waren de burgers van Leipzig die met hun ‘stille revolutie’ in de vorm van vreedzame betogingen er de aanzet toe hadden gegeven. Leipzig is echter vooral de stad van Johann Sebastian Bach, die er tot de hoogste bloei van zijn scheppingskracht kwam. Geen tijd voor een avondconcert in het wereldberoemde Gewandhaus? Gaat u dan gewoon eens in de Thomaskirche zitten tijdens een ochtendrepetitie van het koor. Helemaal gratis en de hemel lijkt opeens erg dichtbij.

Praat mee

Praat mee: Kampeerreis Leipzig-Berlijn-Dresden

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht