ACSI FreeLife

Menu

Caravan Salon Düsseldorf 2015

Zaterdag aanstaande is het zover: de grootste kampeerbeurs ter wereld gaat weer van start in Düsseldorf. De Caravan Salon Düsseldorf brengt alles en iedereen die wat te vertellen heeft in de kampeerwereld samen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
CS 9

Reden genoeg om af te reizen naar de Duitse stad: om jezelf voor te laten lichten over je nieuwe aankoop. Of gewoon om je heerlijk te vergapen aan al dat moois.

Alle informatie op een rij

Van/tot:  29 augustus tot 6 september 2015, dagelijks van 10:00-16:00 uur.
Het kost: Dagkaarten kosten 14 euro. Kinderen, scholieren, studenten en Caravan Salon Club leden betalen 10 euro. Online aangeschafte tickets zijn twee dagen geldig (!!), op naam van de koper. Online kopen kan hier.
Aantal exposanten: 590, van over de hele wereld.
Aantal merken: 130 caravan- camper en basisvoertuigmerken.
Totaal aantal vakantievoertuigen: meer dan 2000.
Maar er is meer: Een overzicht van accessoires, losse kampeeronderdelen, tenten, stacaravans en reisbestemmingen vind je ook op de Caravan Salon.
Zo groot is de beurshal: 195.000 vierkante meter, verdeeld over elf zalen en de buitenruimte.
Wat is er veranderd ten opzichte van vorig jaar: De compacte kampeerauto steeg enorm in populariteit. Daarom is die dit jaar te vinden in Hal 15 en ook in Hal 12. In Hal 5 vind je nu de tenten, voortenten, kampeerspullen en outdoorproducten. Camper- en caravanstaanplaatsen en toeristische informatie vind je in Hal 7.
Hier vind je de campers en caravans: In Hal 9 t/m Hal 12 en in Hal 14, 16 en 17.
Onafhankelijk advies: Professionals uit de markt vormen in Hal 12 (StarterWorld) een neutraal en onbevooroordeeld aanspreekpunt. Er zijn ook demonstraties over het gebruik van on board technology, kampeeradvies, reisadvies en keuzehulp.
Kamperen bij de beurs: Nieuw dit jaar is het online reserveringssysteem voor een van de 3500 kampeerplekken op het parkeerterrein van de beurs.
Genieten van een film: In de Dream Tour Cinema zijn er films te zien over reizen naar Canada & Alaska, de Baltische Staten en St. Petersburg, Frankrijk, Oman en het westen van de V.S..
TourNatur: Deze beurs vindt onder hetzelfde dak plaats, tijdens het tweede weekend van de Salon (4-6 september) en is een bezoek waard voor de kampeerders die bovendien houden van hiking en trekking.
De plattegrond: Een interactieve plattegrond vind je hier. Laat die voorpret maar beginnen!

Praat mee

Praat mee: Caravan Salon Düsseldorf 2015

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht