ACSI FreeLife

Menu

ACSI Kampeernieuws Aflevering 1: corona-updates

Om jou te helpen door de bomen het bos te kunnen blijven zien brengt Europa’s Campingspecialist ACSI de kampeernieuwtjes in een nieuw televisieprogramma met de titel ACSI Kampeernieuws. Het eerste nieuwsbulletin staat in het teken van updates omtrent de corona-maatregelen in Europa. De presentatie van de allereerste aflevering van ACSI Kampeernieuws is in handen van ACSI FreeLife’s redacteur Katinka Schippers.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
ACSI Kampeernieuws

De coronacrisis is voor iedereen een turbulente tijd. We krijgen bij campingspecialist ACSI dagelijks veel vragen van zowel kampeerders als campings over de actuele situatie. Daarnaast merken we op de diverse websites dat er volop wordt gezocht naar antwoorden.

Corona-pagina van ACSI

In de eerste aflevering van ACSI Kampeernieuws bespreekt Katinka alle updates rondom de diverse corona-maatregelen. Wat zijn de highlights van alle updates die afgelopen week zijn gedaan op de speciale corona-pagina van ACSI? Omdat deze pagina minstens twee keer per dag wordt aangepast, is het soms lastig om uit te vogelen wat er precies is veranderd. In het nieuwsbulletin worden de belangrijkste wijzigingen uitgelicht.

Samenwerken

Op een duidelijke en positieve wijze wil ACSI met het ACSI Kampeernieuws jou als kampeerder informeren over de kampeermogelijkheden in Europa. De redactie van ACSI FreeLife magazine werkt daarvoor nauw samen met de afdeling content marketing om zo goed en volledig mogelijk alle feiten te checken voordat ze op de corona-pagina of in het nieuwsbulletin belanden.

Vraag of verbetering

Is je iets opgevallen wat niet klopt? Heb je vragen die je beantwoord zou willen zien in de uitzending? Zie je punten voor verbetering? Laat het weten in een reactie!

Praat mee

 1. Sander Cox

  Beste J. Biesheuvel, dat is een terechte vraag. In het volgende bulletin hoort u er meer over. Op ACSI.eu/corona vindt u een kaartje en per land leest u een update. De pagina wordt twee keer per dag voorzien van het laatste nieuws. Het verandert heel snel, maar we doen onze uiterste best om het zo actueel mogelijk te houden.

  Reageer
  0
  0
 2. J. Biesheuvel

  Het is leuk dat ik weer naar Italie mag. Maar vliegen met de caravan zit er niet in. Dus ik moet door Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland. Maar of ik en wanneer ik door die landen kan reizen hoor ik en zie ik, ook in ander media, niets van.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: ACSI Kampeernieuws Aflevering 1: corona-updates

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht