ACSI FreeLife

Menu

Voortentenspecial 2014: Brand

Alle nieuwe voortenten voor campers en caravans op een rij. ACSI FreeLife- redacteur Natascha Mijnhart heeft een special geschreven voor het juni/juli nummer van het magazine. Daarin verwijst ze ook naar nieuws van Brand dat in ACSI FreeLife van oktober/november staat.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Magellan 300 Haupt e1400151509563

Voor het complete plaatje hebben we daar een samenvatting van gemaakt.

Voortenten van Brand

Het Duitse familiebedrijf Brand maakt al sinds 1950 voortenten. Ook in 2014 weten ze ons weer te verrassen. Inmiddels bestaat het Brand-assortiment uit ruim twintig verschillende voortenten, variërend van lichte trekkersvarianten tot seizoens- en wintertenten. Ze moeten je allemaal het gevoel geven dat je thuiskomt op de camping, aldus Brand.

Er zijn drie tenten bijgekomen. De geheel vernieuwde Arcade S is een sportieve, antracietgrijze voortent. Hij zit eigenlijk tussen een lichte, compacte reistent en een luxe luifel in. Bijzonder aan dit model is dat hij verwisselbare voorwanden heeft. Je kunt dus je ingang afstemmen op hoe je op de camping staat.

De 2,40 meter diepe Arcade is gemaakt van gecoat polyester van Ten Cate. De Magellan 300 is een robuuste seizoenstent van 3,00 meter diep. Alle vier de frontpanelen kun je uitwisselen. Bij de Arcade rits je slechts een deel van het front uit, hier gaat het om de hele voor-, zij- of achterwand. De Magellan 300 is eveneens gemaakt van gecoat polyester en combineert diverse grijstinten.

De Vigo is een lichtgewicht deeltent met een diepte van 2,40 meter. Hij is gemaakt van ripstop-polyester. Je kunt de Vigo in twee breedtematen krijgen: 2,80 en 3,50 meter. Een reisvoortent, een robuust seizoensexemplaar én een lichte deeltent: zelfs na meer dan zestig jaar biedt Brand nog voor ieder wat wils.

Meer voortenten

Kijk voor meer informatie over voortenten van Brand op: Brand-Camping.nl.  Informatie over andere merken kan je hier vinden. Het oktober/november magazine kan je nu bestellen voor slechts € 3,-. Het nieuwste magazine (juni/juli) bestel je hier.

Praat mee

Praat mee: Voortentenspecial 2014: Brand

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht