ACSI FreeLife

Menu

Voortent Walker Ellips 300

Uitstraling, kwaliteit en comfort gaan hand in hand bij 3 meter diepe voortent van Walker: Ellips 300.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
voortentwalker

Deze modern vormgegeven voortent kan dienst doen als seizoenstent maar zeker ook als reistent voor de zomervakantie. Standaard wordt de Ellips 300 geleverd met een 28mm aluminium frame met Easy-PowerGrip sluitingen. Het nieuwe tentdoek van Ten Cate geeft de tent, in combinatie met het ronde lijnenspel, een eigentijds karakter. Aan de binnenkant van de ramen zijn luxe luiken aangebracht welke met ritssluitingen worden gesloten.

Aan beide zijkanten van de Walker Ellips 300 kan een ruime uitbouw worden geplaatst. Deze is voorzien van een extra ingang en afsluitbaar venster. Wanneer er bij Walker een uitbouw aan de tent wordt geplaatst kan de originele zijwand van de tent teruggeplaatst worden zodat deze dienst doet als scheidingswand.

Optioneel is er voor de Walker Ellips 300 een aanritsbare voorzonluifel leverbaar! Ook inclusief een aluminium frame. Deze luifel heeft een diepte van 200cm. Aangezien de petluifel van de Ellips 300 een diepte heeft van 50cm ontstaat er een luifel met een totale diepte van 250cm.

Praat mee

Praat mee: Voortent Walker Ellips 300

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht