ACSI FreeLife

Menu

Viva Kamperen komt met speciale app vol instructievideo’s

Wie bij een van de tien Viva-kampeerspecialisten een camper, caravan of vouwwagen koopt kan zich sinds kort helemaal inlezen via een speciale app. Zo kan je op het scherm van je pc, mobiele telefoon of tablet allerlei instructievideo’s bekijken en handleidingen downloaden. Een handige manier om je voor te bereiden op het moment dat je kampeermiddel wordt afgeleverd.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Viva Kamperen app

In de praktijk zit er in veel gevallen namelijk best wel wat tijd tussen het moment van de koop en de aflevering. Daar springt Viva Kamperen in met een klantenapp waarin gebruik wordt gemaakt van nieuwe video’s die door de dealers zelf zijn opgenomen. Ook al bestaande instructiefilmpjes van onder andere Isabella, NKC, Bovag, Reich, Enduro, E-Trailer en TravelVision zijn beschikbaar in de app.

Hoe stel ik mijn schotel af?

De video’s kunnen je helpen om op de camping nog even een instructiefilmpje te bekijken over het afstellen van je de satellietschotel, het bedienen van de mover of het afspannen van de voortent. In de Viva Kamperen-applicatie vind je bovendien het koopcontract en het onderhoudsrapport en met één druk op de knop kan je een schade melden. De app is gratis beschikbaar voor alle kopers van een nieuw of tweedehands kampeermiddel bij een van Viva Kamperen-dealers in Nederland. Om de app te kunnen gebruiken, heb je wel een internetverbinding nodig.

Zo ziet de app er uit

Om een idee te krijgen hoe de applicatie werkt, kan je hierboven alvast een voorbeeld bekijken van de app die exclusief is ontwikkeld voor de Viva-dealers in Nederland.

Praat mee

Praat mee: Viva Kamperen komt met speciale app vol instructievideo's

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht