ACSI FreeLife

Menu

Testers gezocht Truma iNet

Vorig jaar introduceerde Truma het Truma iNet systeem, waarmee je op afstand het klimaat in jouw caravan of camper controleert. ACSI FreeLife geeft vijf van de systemen weg aan abonnees.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Truma geeft je als kampeerder de volledige controle over het klimaat in je kampeermiddel in handen. Niet alleen figuurlijk, want de verwarmingsfabrikant heeft met de iNet Box een systeem ontwikkeld waarmee de combiverwarming en de airco kunnen worden geregeld met behulp van een app op jouw smartphone. Ook het opvragen van de accustatus en de temperatuur is geïntegreerd in de app.

Hoe werkt het?

Stel je via de app een gewenste temperatuur in dan krijg je van je iNet Box een persoonlijke bevestiging. Als je je box instelt, kun je je eigen naam invoeren en spreekt de box je in zijn berichten persoonlijk aan. Ook heeft de app een timer- en een alarmfunctie. Daarmee word je geïnformeerd als de temperatuur boven of onder de door jou bepaalde instelling komt.

De bediening van de app wijst vanzelf. Eenvoudig swipe je functies aan of uit en regel je de temperatuur. Zo regel je bijvoorbeeld dat het water van de douche warm is als je terugkomt van het fietsen, of dat jouw kampeermiddel warm is wanneer je terugkomt van de piste op wintersport.

Klaar voor iNet

Om de iNet Box te laten werken, moet in ieder geval ook het nieuwe bedieningspaneel CP Plus iNet ready worden geïnstalleerd. Het apparaatje zit in de buurt van het digitale bedieningspaneel CP Plus en functioneert als communicatiemiddel tussen de verwarming en/of airco en de Truma app op je smartphone of tablet.

Of je caravan of camper iNet ready is of iNet ready gemaakt kan worden, kun je het beste navragen bij jouw dealer. In de Truma-app vind je de dichtstbijzijnde Truma partner.

Ja, ik wil testen!

Zie je het wel zitten om het systeem te testen? Dan zoeken we jou. Dankzij een exclusieve samenwerking met Truma mogen we vijf ACSI FreeLife lezers blij maken met een gratis Truma iNet Box t.w.v. € 349. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is voor een periode van 3 maanden het systeem uitproberen. Na die periode wordt gevraagd je bevindingen met Truma te delen. Hiervoor word je uitgenodigd bij Truma in het Duitse Putzbrunn voor een workshop met rondleiding. Daarna is het systeem helemaal van jou en mag je er mee doen wat je wil.

Ik doe mee!

Stuur dan voor 8 mei 2016 een mail naar redactie@acsifreelife.nl o.v.v. Truma iNet Box. Vermeld daarin de volgende gegevens: naam, leeftijd, adres, telefoonnummer, type caravan of camper en huidige systeem (verwarming en airco). De winnaars worden uitgenodigd door de dichtstbijzijnde Truma partner voor de installatie van het Truma iNet Systeem.

Voorwaarden

    • Je bent abonnee van ACSI FreeLife Magazine
    • Je kampeermiddel is al uitgerust met een Truma combiverwarming en een Truma airco
    • Je bent na afloop bereid om mee te werken aan een Truma enquête en een artikel (met foto’s) in ACSI FreeLife Magazine

Praat mee

Praat mee: Testers gezocht Truma iNet

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation