ACSI FreeLife

Menu

Zonneschijn en opladen maar

Pak je je smartphone om je vrienden een zonnige campingfoto door te appen. Is net je batterij leeg… Gelukkig zijn er tegenwoordig mobiele opladers, maar ook die moet je weer opladen. Met de Evoke zonnelader van Xtorm gaat het opladen vanzelf.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer

Hiermee heb je alleen maar zonneschijn nodig. Daaraan is meestal geen gebrek tijdens kampeervakanties. Je kunt de positie van de zonnelader eenvoudig aanpassen. Zo kun je vanuit de perfecte hoek zoveel mogelijk zonlicht opvangen. De zonnelader van Xtorm is verkrijgbaar voor € 99,-.

Twee usb-uitgangen

De Evoke Solar Charger is te gebruiken via zowel het zonnepaneel als de micro-usb-poort. De oplader op zonne-energie telt twee usb-uitgangen. Zo kun je tegelijkertijd je smartphone én je tablet opladen. De mobiele oplader kun je makkelijk vastmaken aan een rugtas, fiets of tent.

De zonnelader is voorzien van een ingebouwde li-polymeer batterij. Hiermee kun je smartphone, tablet, gps en andere mobiele apparaten meerdere malen opladen voordat het nodig is de Evoke zelf weer op te laden.

In ACSI FreeLife 5-2016 vind je een uitgebreide ‘Naar buiten! Special’ met daarin nog veel meer handige accessoiretips voor in de buitenlucht.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Zonneschijn en opladen maar

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation