ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe producten van Truma

Speciaal voor eigenaars van een zware caravan heeft Truma een variant van de Mover XT ontwikkeld: de XT4.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Truma, de systeemleverancier voor campers, caravans en mobiele toepassingen, brengt in 2014 ook de drie nieuwe Mover PowerSets en Truma Campwear op de markt.

Mover voor zware caravans

Speciaal voor eigenaars van een zware caravan heeft het bedrijf een variant van de gewone XT ontwikkeld: de XT4. Dankzij vier aandrijfeenheden kan deze mover tweeassige caravans met een totaalgewicht tot 3100 kg verplaatsen, bij hellingen tot 10%. De XT4 kan traploos gestuurd en versneld worden.

Power voor de mover

Voor optimaal gebruik van je mover dien je te beschikken over een geschikte accu en acculader. Truma heeft drie nieuwe PowerSets voor de XT movers. Het nieuwe laadapparaat BC10 is lichter en compacter dan zijn voorganger.

Het is ontwikkeld voor een laadstroom van maximaal 10 ampère en beschikt over drie laadprogramma’s voor natte batterijen/gelbatterijen, AGM- en Optima-batterijen en een stroomtoevoermodus.

Truma Campwear

Truma heeft een collectie met sportieve, vrijetijds- en outdoorkleding ontwikkeld. Het bestaat uit fleecejassen, 2-in-1-multifunctionele jassen, t-shirts en poloshirts. Alle modellen zijn voor dames en heren verkrijgbaar. In de collectie vind je ook accessoires.

De Truma Campwear is vanaf midden januari verkrijgbaar in de nieuwe onlineshop: Truma-Campwear.com.

Praat mee

Praat mee: Nieuwe producten van Truma

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation