ACSI FreeLife

Menu

De nieuwe kampeerproducten van Gimeg Travellife

128. Zoveel kampeerproducten telt het nieuwe assortiment van Gimeg Travellife. En voor elk type kampeerder is er een aparte collectie. ACSI FreeLife vertelt je alvast wat er uitspringt.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Gimeg Travellife_Anne Halskov

De uitgebreide Travellife-collectie bestaat onder meer uit melamine serviessets met een keramiekachtige uitstraling, bestek, pannen, krukjes, tafels en stoelen voor op de camping. Omdat beginnende kampeerders heel andere wensen hebben dan doorgewinterde kampeerders, heeft Travellife het assortiment onderverdeeld in vier collecties.

Drie doelgroepen, drie collecties

De doelgroep voor de Start- en de Family-collectie spreken voor zich. Krijg je simpelweg nooit genoeg van kamperen en ga je alleen voor de allerbeste producten, gadgets en waar voor je geld? Dan kom je uit bij de Enjoy-collectie. De Go-collectie bestaat uit natuurlijke, duurzame producten.

Stoelen op maat

Een van de belangrijkste ontwerpers van de nieuwe lijn is Anne Halskov (zie foto hierboven), bekend van haar ontwerp van de hippe Hobby Beachy-caravan. Die werd vorig jaar geïntroduceerd en is uitgeroepen tot Caravan van het Jaar. “We zijn een jaar geleden gestart met het ontwerp van de nieuwe collectie, waarmee we iedere kampeerder willen bereiken”, vertelt Anne tijdens de introductie van de nieuwe Travellife-lijn op de Caravan Salon Düsseldorf.

“Waar ik het meest trots op ben? Dat zijn de 36 kampeerstoelen, waarmee we voor iedereen een stoel op maat kunnen aanbieden. Er is immers niets zo vervelend als een stoel die niet helemaal bij je past. Telkens als hier iemand voorbijloopt, maak ik in mijn hoofd een kleine quiz en bedenk ik welke stoel bij die persoon past.”

Voorjaar 2023

Benieuwd naar het complete aanbod? Kijk dan op mytravellife.eu en maak het jezelf gemakkelijk door onderaan op één van de vier genoemde collecties te klikken. Je moet alleen nog wel even geduld hebben, want de nieuwe producten zijn pas vanaf het voorjaar van 2023 verkrijgbaar.

Praat mee

Praat mee: De nieuwe kampeerproducten van Gimeg Travellife

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht