ACSI FreeLife

Menu

Gratis gasniveaumeter bij Truma-producten

Het campingleven zit er voor de meeste kampeerders op voor dit jaar. Slechts een enkeling mag zich gelukkig prijzen met nóg een kampeervakantie in het vooruitzicht in het naseizoen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Truma komt met een interessante herfstactie. Bij aankoop van bepaalde Truma-producten, zoals de gasdrukregelaar Duo Comfort (voor campers en caravans), krijg je een gratis gasniveaumeter, de Truma LevelCheck.

Technisch onderhoud

Het merendeel van de tenten ligt al weer op zolder en de caravans en campers verdwijnen deze weken de stalling in. Voordat het zover is, en de trouwe camper of caravan van zijn welverdiende rust kan genieten, zal er nog onderhoud gepleegd moeten worden.

Een goede schoonmaakbeurt van binnen en buiten spreekt voor zich, maar met de herfst en winter op komst, mag je zeker het technisch onderhoud niet vergeten. De water- en gasinstallatie verdienen extra aandacht om bevriezing te voorkomen en veilig en schadeloos de koude maanden door te komen.

Betrouwbare gascheck: gasniveaumeter van Truma

De Truma LevelCheck kan door middel van ultrasone geluiden snel en betrouwbaar het vulniveau van de gasfles herkennen. Na enkele seconden geeft een groen of rood ledlampje aan of er zich vloeibaar gas bevindt op de hoogte van het meetpunt. De LevelCheck bevat bovendien een handige zaklamp.

De actie loopt tot 31 oktober 2014. De dichtstbijzijnde Truma-dealer, vind je hier.

Praat mee

Praat mee: Gratis gasniveaumeter bij Truma-producten

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation