ACSI FreeLife

Menu

Teams testen Brompton vouwfiets tijdens TestTour 2019

testtourCultuurliefhebbers Joop en Tonny Temmink en Levensgenieters Paul en Enny Kavelaar testen tijdens hun TestTour langs Nederlandse en Duitse Hanzesteden niet alleen een camper. Ook testen ze vouwfietsen van het merk Brompton. Als fervente caravanners zien beide teams er een beetje tegenop dat ze tijdens hun campertrip niet meer zo vrij zijn als ze gewend zijn. Maar met de Brompton vouwfietsen aan boord is dat nergens voor nodig!

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
20190906 190521

16 miljoen variaties

Brompton vouwfietsen kenmerken zich door hun compactheid en goede rijeigenschappen. Daarnaast is de fiets helemaal naar eigen wens samen te stellen in wel 16.000.000 unieke variaties. Denk daarbij aan kleuren, versnellingen, stuurhoogtes, zadels, verlichting en meer. Doordat je de Brompton vouwfiets lekker compact kunt opvouwen, kunnen de testteams de pakketjes gemakkelijk kwijt in hun campergarages. Cultuurliefhebbers Joop en Tonny kunnen er ook voor kiezen om de fietsen achterop hun LMC Element op de fietsendrager te plaatsen.

Brompton Electric

Daarnaast is de fiets sinds begin dit jaar ook verkrijgbaar als elektrische fiets. De zogenaamde Brompton Electric werd zelfs bekroond met de Fiets Innovatie Award 2019. Brompton fietsen zijn bij uitstek geschikt om uit te proberen in de Hanzesteden. De fiets is namelijk ontworpen met het fietsen door een stad in het achterhoofd. Kleine wielen zorgen ervoor dat je makkelijk door de stad kunt manoeuvreren.

Gemaakt in Londen

Brompton Bicycle is opgericht in Londen in 1975 door Andrew Ritchey. Hij bedacht een vouwfiets die tot op de dag van vandaag gezien wordt als de meest iconische fiets die op de markt verkrijgbaar is. Nog altijd worden de fietsen in Londen geproduceerd. Er worden maar liefst 50.000 fietsen per jaar met de hand gemaakt. Tachtig procent van die productie wordt geëxporteerd naar 45 verschillende landen ter wereld.

Brompton vouwfietsen in de TestTour

Ben je benieuwd naar het comfort van de Brompton vouwfietsen? In de video’s van de TestTour langs de Hanzesteden zie je hoe de fietsen in enkele eenvoudige stappen in- en uit te vouwen zijn.

Volg de TestTour op de voet

De ACSI FreeLife TestTour 2019 is voor de testteams helaas weer afgelopen. Maar voor de volgers gaat het nu pas echt beginnen! Vanaf vrijdag 20 september verschijnen alle video’s en artikelen van de Levensgenieters en Cultuurliefhebbers op deze site. En vanaf midden december is het de beurt aan de Actievelingen en Gezinskampeerders. Tot die tijd houden we je op de hoogte via onze Facebookpagina. Veel plezier alvast!

Praat mee

Praat mee: Teams testen Brompton vouwfiets tijdens TestTour 2019

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht