ACSI FreeLife

Menu

5 onmisbare fietsaccessoires

Wat zie je hier? Het is een radar voor op je fiets!

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Lees over deze en nog 4 onmisbare fietsaccessoires.

4 onmisbare fietsaccessoires

1

Geen vervelende verrassingen

Achteropkomend verkeer is vervelend: je hoort het niet altijd aankomen en je schrikt je dan een hoedje! De Garmin Varia Rearview Radar waarschuwt je al vanaf een afstand van 140 meter voor achteropkomende voertuigen. Het radarachterlicht waarschuwt achteropkomende voertuigen ook dat ze een fietser naderen.
Prijs: € 299

2

Schoon water

De hervulbare drinkflessen van Klean Kanteen zijn van roestvrij staal, recyclebaar en 100 % veilig. Het roestvrijstaal bevat geen giftige stoffen en neemt geen smaak op en geeft het ook niet af. Alle materialen van Klean Kanteen zijn op een milieuvriendelijke en kwalitatieve manier uitgekozen.
Prijs: € 19,95

3

Vast en zeker

Je fietstocht onderbreken voor een wandeling lijkt onmogelijk met klikpedalen. Shimano heeft wellicht de oplossing: het Click’R pedaalsysteem. De schoenen die bij de pedalen horen zijn comfortabel en prima geschikt om te wandelen. En de Click’R pedalen zijn soepel zodat je eenvoudig los en vast klikt.
Prijs: € 39,95

4

Een koele jas

Deze High Coast Wind Jacket van Fjällräven is een windjack van gewaxt polyamide en biologisch katoen. De jas is soepel, compact en wind- en waterdicht. Ideaal dus voor op de fiets. Het design is bewust eenvoudig met alleen de meest essentiële details om het gewicht zo laag mogelijk te houden. En ook dat is ideaal als je fietst.
Prijs: € 169

5

Nooit meer verdwalen

De Garmin Edge Touring helpt bij routes plannen en uitzoeken. Voer het gewenste start- en eindpunt in en er rollen tot drie verschillende routes uit waarvan je er één kunt kiezen. Dat scheelt zoekwerk. Bij het maken van de route houdt de fietscomputer rekening met jouw voorkeuren. Je krijgt fietskaarten van Europa meegeleverd op een microSD kaart.
Prijs: € 249

Voor de gehele lijst koop je ACSI FreeLife 5-2015. Ga naar de winkel of koop ‘m hier online.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: 5 onmisbare fietsaccessoires

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation