ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 5-2018: Eten & drinken

Wijn drinken in bierland België en bier drinken in de Franse wijnregio Bourgogne-Franche-Comté. In het nieuwe nummer van ACSI FreeLife laten we je in een 36 pagina’s dikke special over eten en drinken proeven van Europa. Met tal van heerlijke bestemmingen en gerechten.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Haute Camping mosselen

In een caravan of camper met een rondzitgroep is het goed (na)tafelen. Zitgroepen achterin genieten momenteel van een opleving. Je zag ze bijna alleen nog in caravans, maar intussen komen er ook meer en meer campers op de markt met de zitgroep achterin. We brengen je een overzicht van het huidige aanbod.

Caravan achter de camper

Sta je voor de aanschaf van een nieuw kampeermiddel en twijfel je nog tussen een caravan en een camper? Kiezen hoeft niet, neem ze gewoon allebei. De voordelen van een compacte camper met een caravan erachter zijn namelijk legio.

3x Duitsland

Dat je voor een mooie kampeervakantie niet ver hoeft te reizen, bewijzen we met een dossier over Duitsland waarin we drie regio’s onder de aandacht brengen. We voeren je mee door de bossen en wijngaarden van Rijnland-Palts, toeren door van uitzicht naar uitzicht in Saale-Unstrut en gaan op stedentrip naar het Noord-Duitse Oldenburg.

Bestel nu FreeLife 5-2018

Natuurlijk hebben we ook voor dit nummer weer tal van caravans, campers en kampeeraccessoires getest. Benieuwd welke? Bestel dan nu alvast het nieuwe nummer, zodat ie op 26 juni op de deurmat ligt. ACSI FreeLife 5-2018 ligt vanaf 28 juni in de boekhandel.

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 5-2018: Eten & drinken

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht